Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 5 september 2021

Kerstsfeer in de woonkamer

 Hallo allemaal,


Kijken jullie er alweer naar uit om het huis gezellig te maken voor de koude winterdagen? Als ik voor mezelf spreek mag het nog wel even duren, maar op een kaart vind ik het al wel heel erg leuk om een gezellig Kersttafereeltje te maken. De guirlande en kaarsen staan alweer op de openhaard en de mand met Kerstballen staat ervoor om in de guirlande en Kerstboom opgehangen te worden. De kat ligt nog heerlijk een dutje te doen en laat zich verrassen hoe gezellig het wordt. Op de stoel staat het woord winter: het geëmboste deel van de stoel heb ik uitgeknipt en daarop heb ik de mal van 'winter' gelegd en gestanst. Een mooie Kerstster doet het altijd goed: gestanst uit cardstock texture van Vaessen en bewerkt met een transparante glitterstift, zo wordt de bloem heel feestelijk om te zien.
 

Nu we toch in Kerstsferen zijn nog een tip: Marianne Design brengt een gelimiteerde Adventskalender uit, dus op=op. Ik heb hem besteld, ben heel benieuwd wat daar voor leuks in zit. Je vindt de Adventskalender *hier* of op het plaatje klikken in de webshop


Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie hebben opgedaan en als er vragen zijn, stel ze gerust. Graag tot de volgende kaart!


Hobbygroet,
Lisanne

Als je op het plaatje hieronder klikt, kom je direct bij het desbetreffende product in de webshop.


2 opmerkingen:

Crealientje zei

Prachtige Kerstkaart!
Ziet er heel gezellig en huiselijk uit.
Ik hou daar wel van,we genieten nu nog van de mooie nazomer die we hebben.
's avonds gaan de kaarsjes al wel weer aan:)
De kalender was me al opgevallen. Bedankt voor de tip.
Fijne dag,liefs Crealientje.

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg mooi en sfeervol. Groetjes Betha