Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 24 mei 2023

50 jaar getrouwd.

 50 jaar getrouwd.

Met Craft O clock, Dutch Doobadoo, Studio light,.......


Hoi allemaal,

Dit kaartje had ik nodig dus misschien wat inspiratie voor jullie.

Deze keer met verschillende merken gewerkt wat zeker kan en mag, kijk wat je in huis hebt en combineren maar.



Als basis deze mal van Dutch Doobadoo gebruikt, hij is lekker groot en blijft staan als hij rechtop staat vind ik ook wel handig en leuk. Deze is uitgeknipt uit pearl cardstock geeft een wat sjiekere uitstraling.
Het designpapier is van Craft  Clock De Garden of harmony collectie. Zowel de voorkant als de achterkant is beplakt met design papier.


Dan heb ik de stansmal van Jenine's Mindful collection genomen en daarvan afgewisseld met het pearl cardstock en design papier. Enkel de 2 kleinste malletjes heb ik niet gebruikt.


Dan een keuze moeten moeten de knipplaten van de collectie gebruiken of zelf bloemen maken? Hier voor deze kaart toch gekozen om de bloemen zelf te maken. Dan is het natuurlijk wat zoeken welke kleur krijgen ze. Mijn eerste idee was de Villainous potion met de lost shadow, maar deze kwam meer roze uit dus gekozen voor de Villaainous potion maar dan rijkelijk aangebracht. Dit is wel de oxide inkt deze gebruik ik meestal voor bloemen.


Dan vond ik ze nog niet donker genoeg, omdat ik dat donker paarse in het papier wilde volgen heb ik er nog Black soort bijgedaan. 


Ze zijn nog met een oude mal van Joy Crafts gedaan maar je kan elke bloemen mal gebruiken die je mooi vind. Tegenwoordig zijn ze er in alle soorten en maten.


Als kern in de bloem heb ik een parel en ijs kristal genomen, het enig waar je voorzichtig mee moet zijn als je vloeibare lijm gebruikt niet te veel gebruiken. Als de vloeibare lijm op de Oxide inkt komt kan hij het kleur namelijk wat aftrekken in dit geval zou het rosé zijn.

De getallen zijn uitgestanst met de mallen van Carlijn Design uit goud Cardstock, om het wat te verzachten is er ook velum gebruikt. De swirls ben ik helemaal weg van deze zijn van Craft emotions en ook uit gouden cardstock gestanst. De stempel is met embossing poeder op velum gedaan.


Op deze foto zie je het goed dat de laagjes van de ovalen stans met foam tape zijn opgeplakt. 


Dit is het eind resultaat, je kan er ook een verjaardags kaart van maken of wat je maar wil. Met de tekst te veranderen heb je een heel andere kaart.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en ook aan de slag gaan! 
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een product klik dan op het fotootje.





Crafters Companion - Paperpad Luxery Mixed Cardstock 30x30 cm - NeutralsStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection Essentials - JMA-ES-CD141 Oval FramesCraft O' Clock - Garden of Harmony - Basic Paper Set 15.75 x 30.5 cm Dutch Doobadoo - Dutch Foldcard Art - Triptych frantic A4 Stansmallen - Carlijn Design - Alfabet typemachine cijfersMarianne Design -  Collectable - Bloemen By MarleenCraftEmotions - Stansmal - DroogbloemenElizabeth Craft Design - The Paper Flower Collection - Florals 20 Stansmal CraftEmotions - swirl Card 10,5x14,8cm Vellum A4 - Wit - Pak 5 velCrafters Companion - Bethlehem Collection - Luxury Mixed Card Pack - A4



2 opmerkingen:

Ela zei

Wauw wat een chique uitstraling heeft de kaart zo in dat paars en goud. Prachtig!

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha