Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 22 mei 2023

Post Card

 Hallo,

Het is weer tijd om jullie te inspireren en deze keer ga ik dat doen met een kaart waar ik het Archivalia design papier bij gebruikt heb. 


Voor de basis heb ik de stansmal van Studio Light gebruikt. De basis heb ik uit zwart cardstock gestanst. De 2e laag heb ik uit wit cardstock gestanst en de 3e laag heb ik uit het designpapier gestanst. 


Aan de binnenkant van de kaart plak ik eerst de witte laag op en vervolgens het designpapier. Aan de buitenkant heb ik er voor gekozen om alleen het witte cardstock er op te plakken.

In de stans zitten ook 3 circkels. De circkel met de kartels heb ik 1 keer gestanst uit het zwarte cardstock. De circkel met het stiksteek randje heb ik 2 keer gestanst uit het witte cardstock. En de kleinste circkel heb ik 1 keer uit het designpapier gestanst. Dit is in dit geval hetzelfde designpapier als wat ik aan de binnenkant van de kaart heb gebruikt. 
De 2 witte circkels heb ik vervolgens aan de voor- en achterkant van de zwarte circkel geplakt.


Bij het plakken van het witte cardstock aan de buitenkant van de kaart houd je een klein zwart randje over. Aan de rechter flap van de kaart heb ik op dit zwarte randje wat wat lijm gedaan. 


En vervolgens heb ik daar de circkel opgeplakt. En aan de voorkant heb ik nu ook de circkel uit het designpapier er op geplakt.


Wanneer je de kaart nu dicht doet, komt de circkel leuk naar voren. 

In het paperpad zitten ook hele leuke knipplaatjes die ik allemaal heb uitgeknipt en vervolgens op mijn bureau heb gelegd om zo te kunnen gaan kijken welk plaatje ik waar wil hebben. 

Nadat ik bepaald heb welk plaatje waar komt, ben ik gaan plakken. 




Tot slot heb ik met mijn zwarte Posca pen alleen aan de voorkant van de kaart nog wat zwarte spetters gemaakt. Hiervoor heb ik wel het labeltje op de circkel even afgedekt, omdat ik daar geen spetters op wilde hebben. Het labeltje heb ik met foamtape verhoogd opgeplakt.


Ik heb nog geen tekst toegevoegd, omdat ik nog niet weet voor wie of wat deze kaart is. Het is mijn bedoeling om de tekst toe te voegen op het labeltje aan de voorkant van de kaart. 

Dit is het eindresultaat van de kaart geworden.



 Ik hoop jullie met deze kaart weer geïnspireerd te hebben. Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's van de producten hieronder te klikken. 

Heel graag tot de volgende keer!