Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 13 mei 2023

Mmm... lekker!

Hallo allemaal,

De april collectie van Marianne Design stond in het teken van high tea, een thema waarmee je zowel verjaardagskaarten als een zomaar-kaart of uitnodiging kunt maken. Ik ben er ook mee aan de slag gegaan en in plaats van een vierkante kaart, heb ik een keer een ronde kaart gemaakt met de basis cirkel van Marleen. De basiscirkel is niet alleen leuk als matlaag onder Marleens tekstcirkels, maar kun je ook heel goed zo aankleden. Ik heb er horizontaal een strook op gemaakt en verticaal een long tag met een stukje wit hemp cord eraan. Het witte hemp cord zit ook aan het theezakje vast, wat in het kopje bungelt. Om de kaart iets extra's te geven heb ik op de achtergrond verschillende soorten strasssteentjes en pareltjes geplakt van Marianne Design, die je *hier* in de webshop vindt. Altijd handig om verschillende soorten op voorraad te hebben: leuk als afwerking op de achtergrond zoals hier, maar ook om hartjes van bloemetjes extra bling te geven.



Calorievrije bonbons, wie wordt daar nou niet blij van? De toffe bonbons kun je zelf opbouwen en daarmee zelf kiezen of het witte, bruine of donkere en pure chocolade wordt! Als je meer ruimte op je kaart hebt, kun je de toef ook verder aankleden met wat kleine bloemetjes als versiering of wat dacht je van de diertjes van Eline die snoepen van de lekkere bonbons? Je kunt alle kanten op met deze leuke collectables.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Jannie den Butter zei

Super mooi kaart Lisanne !
Wat hebt je leuke mallen gebruikt.
Groetjes Jannie