Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 2 mei 2023

Chocola-la-la-la

 Hallo allemaal,

De nieuwste collectie van Marianne Design is zo ontzettend leuk weer! De lieve, leuke slakken en de calorievrije chocoladereep heb ik op een label bij elkaar verwerkt. De grote slak heeft al een stukje chocola weten te bemachtigen en de kleine klimt op het randje van de verpakking omhoog: zal het hem ook lukken om een stukje chocola te pakken te krijgen? Het slakkenhuis heb ik 2x gestanst: 1x uit gekleurd papier en 1x uit wit cardstock. Op de achterkant van het gekleurde slakkenhuis heb ik tape geplakt en daarop heb ik de witte uitgestanste krul gelegd, zodat die vast blijft zitten. Zo krijg je geen lijmresten tussen de randjes die zichtbaar zijn... Ik ben vergeten er een foto van te maken, als het niet duidelijk is, stuur even een berichtje en plaats ik in een foto in de FB-groep van HobbyVision. De nieuwe tekststempels hebben ook een paar chocoladeteksten die natuurlijk goed matchen bij de chocoladereep. Ik heb er ook een gekozen en op een banner gestempeld. Een banner in een maatje groter eronder gemaakt, hempcord en seambinding erdoor en de kaart is klaar!


Zo leuk die babyslak! Je kunt hem op een randje laten lopen, maar ook ergens op een klein onafgewerkt plekje op je kaart verwerken... Leuk formaat!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

1 opmerking:

Anoniem zei

Superleuk gedaan!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards