Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 12 mei 2023

Bijtjes gefeliciteerd

 Hallo allemaal,

Vandaag is mijn beurt om jullie inspiratie te geven. Ik heb gekozen om een slimeline model van Marianne Design voor de basis van de kaart te gebruiken. Marianne Design heeft daar speciaal verschillende mallen voor  uitgebracht met ook leuke kleine malletjes erbij voor plaatjes en banners om een tekst op te stempelen. Super handig deze mallen,vervolgens kun je de kaart naar eigen wens afwerken met bijvoorbeeld bloemetjes en bijtjes zoals ik heb gedaan. Om de bloemetjes iets extra's te geven kun je strassteentjes gebruiken in het hartje van de bloem. De plaatjes van Els Wezenbeek zijn nu ook in een mini-uitvoering uitgegeven: precies in het formaat van de rondjes van de slimlinemallen, zodat ze er perfect inpassen.


Als je de vleugels van het bijtje uit vellum stanst, lijken ze net echt! Plak je de bloemen en de bij in 3D, dan geef dat een heel gaaf effect! Dan lijkt de bij net echt te vliegen.

Ik hoop dat jullie weer inspiratie op hebben gedaan en graag tot een volgend blogbericht!

 Creatieve groetjes,
Ellie
 
De gebruikte materialen vind je hieronder: klik op het plaatje en je komt op de juiste pagina in de webshop terecht.
Marianne Design - Vellum Paper A4  Marianne Design - Craftable - Slimline Banners  Marianne Design -  Collectables -  Eline's Bijen  Marianne Design -  Collectable - Bloemen By Marleen    Marianne Design - Knipvel - Els mini's - Summertime Marianne Design - Paperpad A4 - Honeymoon

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

deze is heel erg leuk geworden,lekker zomers
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha