Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 25 oktober 2023

Heel veel lieve groetjes

 Hallo allemaal,
 
 Buiten is het regenachtig herfstweer, dus genoeg inspiratie buiten voor de inspiratie binnen in de hobbykamer. Ik ben aan de slag gegaan met de herfstmaterialen van Marianne Design en als basis heb ik de postzegelmallen gebruikt. Met 1 mallenset kun je al veel leuks maken: de basis van de kaart is ermee gemaakt, maar ook de plaatjes zijn gemat op een stansje uit deze set, net als de tekststempel. De gnome onderaan op de kaart gooit de herfstbladeren in het rond en die zijn ook in verschillende toefjes op de kaart beland. 
 

 
Deze tekststempel zit in een setje met allemaal teksten die je voor veel gelegenheden kunt gebruiken. Je kunt iemand lieve groetjes sturen voor een verjaardag of zomaar.

Ik hoop dat ik je weer inspiratie heb kunnen geven met deze kaart.
 
Creatieve groetjes,
Ellie
 
De gebruikte materialen vind je hieronder: klik op het plaatje en je komt op de juiste pagina in de webshop terecht. 
     Marianne Design - Creatable - Autumn Leaves  Marianne Design - Collectable - Stamp Frames  Marianne Design - Clear Stamp - Lieve teksten CS1087  Marianne Design - Paperpad A4 - Welcome Fall by Marleen    Marianne Design - Knipvel Hetty's Mini's - Gnomes

1 opmerking: