Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 9 oktober 2023

Herfst

  Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om jullie weer te mogen inspireren en dat doe ik graag met deze herfstcreatie.


Om de basis te maken heb ik een stuk kraft karton gepakt en daarop heb ik eerst aan de ene zijde een randmal uit de JMA collectie Write Your Story gestanst. Vervolgens heb ik de randmal aan de andere zijde van het papier gelegd en toen ook uitgestanst. 

Het designpapier wat ik gebruikt heb, is de Gold Autumn van Alchemy of Art. 

Hierin zitten ook hele mooie vellen papier met een prachtig plaatje er op. Dit heb ik met een ovale stans van CreaLies gedaan. Om  hier een matrandje achter te krijgen, heb ik de stans omgetrokken en ietsjes groter uitgeknipt.
Vervolgens heb ik alle randjes met mijn Paperdistresser 'oud' gemaakt en voorzien van een inkt met de Distress Oxide Vintage Photo.


Ik wilde er een echte herfstkaart van maken. En daar horen natuurlijk blaadjes bij. Hiervoor heb ik Chippies van Mintay gebruikt en die heb ik op kleur gebracht met Distress Ink Crackling Campfire en Spiced Marmalade en van de Distress Oxide de Vintage Photo. 


Uit het Autmn Book van Mintay heb ik nog een aantal plaatjes geknipt en ik had nog wat zonnebloemen van papierklei liggen. Ook dit wilde ik allemaal op mijn kaart verwerken. 


Om diepte in de kaart te krijgen, ben ik begonnen om achter de ovaal wat stukjes chipboard te plakken totdat ik de gewenst hoogte had bereikt. Vervolgens ben ik gaan opbouwen en heb ik eerst een beetje sisal op de kaart geplakt. 



Er komt nog een tekst op als ik weet wie de kaart gaat krijgen, maar voor nu is dit mijn herfstkaart.

Ik hoop jullie met deze kaart geïnspireerd te hebben. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de onderstaande afbeeldingen te klikken.

Heel graag tot de volgende keer!








2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Schitterende kaart! Groetjes Betha

Lia zei

Geweldig! Ik weet gewoon niet waar ik kijken moet!!
Lia xx