Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 13 oktober 2023

Merry Christmas

 Hallo allemaal,

De maanden vliegen voorbij en we leven alweer in de maand oktober, dus dat betekent ook dat het tijd wordt om onze Kerstkaartenvoorraad op peil te brengen. Misschien heb je er al veel af, misschien heb je er nog een aantal te gaan: van Marianne Design zijn er super toffe producten voor uitgekomen deze maand met een prachtige Kerstbloemen. Op dit kaartje schittert de amaryllis in het midden van de 'merry Christmas' cirkel van Marleen. Het designpapier is van Eline in mooie zachte roze-paars-blauwtinten: erg leuk als variatie op de vaak voorkomende rood-groen-goud-kleuren. Met de Crealiesmallen heb ik een ronde basis voor de kaart gemaakt en heb ik ook de ronde laagjes papier gestanst die je bovenop de witte basis geplakt ziet. 


Kijk eens hoe mooi de amaryllis uitgewerkt is met mooie details!


Veel mensen hangen de Kerstkaarten aan een lijntje en dan is zo'n haakje heel handig: er kan een wasknijpertje overheen, zonder dat de kaart beschadigt, maar hang je de kaart op een prikbord, dan kan het prikkertje door het gaatje heen en blijft je werkstuk mooi. Ideaal dus! En wil je dat je kaart ergens kan staan? Dan gebruik je de standaard die bij deze toffe mallenset zit.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.