Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 28 oktober 2024

Een herfstknuffel,

 Lieve creatievelingen,

Vandaag is het weer tijd voor een blogbericht van mij. Ik blijf nog even in de herfstsfeer met het prachtige papier van Craft O Clock - Autumnaria.


Ik ben begonnen met het maken met de basis. Dit is een prachtige mal van Studio Light. 


 De eerste laag is met de prachtige herfst kleur Fox van Florence Cardstock Textuur. Daar boven twee laagjes designe papier in twee verschillende tinten. Door dit in verschillende tinten te doen bouw je extra diepte op in je kaart.


Met kaasdoek, ribbelkarton en lint maakte ik een laagje waar ik de mooie plaatjes die bij deze serie van Craft o Clock zitten goed kan verwerken. Spelenderwijs plakte ik ze er achter tussen of voor. Dit doe ik altijd puur op gevoel.


Eerst leg ik alles een beetje neer zo als ik het wil hebben. Maar als ik ga plakken wordt het vaak toch weer anders. Als ik zulke kaarten maak plak ik altijd met 3dkit in een spuitje. Door dat de kit niet gelijk droog is kan ik nog makkelijk schuiven of wat toevoegen.

Natuurlijk mochten de postzegels, tickets en fotostrip niet ontbreken. Dit zijn toch wel mijn grote favoriete. 


Als laatste voegde ik nog een bedeltje toe, dit is voor mij een soort van handtekening.

Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren om nog even met de herfst aan de slag te gaan voor dat we straks weer druk in de kerstkaarten zitten.

Met een lieve warme creatieve groet

Liefs Elske
















2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een prachtige kaart is dit geworden!