Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 15 juni 2019

DDBD Candy Box met kijkvenstertje

Laatst liet ik jullie op FB al de leuke nieuwe DDBD Candy Box zien.
 Erg leuk om cadeau te geven met snoepjes, een cadeautje of bijvoorbeeld geld er in. En je kunt hem in ieder thema maken die je wilt: verjaardag, Kerst, als bedankje…. En afhankelijk van het papier wat je gebruikt kunt je er dames of heren of kindervariant van maken. 


Zoals beloofd is hier stap-voor-stap uitleg hoe ik het kijkvenstertje er in gemaakt heb.
Eerst heb ik het sjabloon om getekend op groen cardstock. Er ontbreekt op het sjabloon een plak-flapje, maar die is er heel makkelijk even zelf aan te tekenen (zie rode pijl op de foto). 


Daarna heb ik de opwerking op designpapier (Noor! Design - Paperpad A4 - Lovely Aquarels) overgenomen en er op geplakt. Dit gaat makkelijker nu het doosje nog plat ligt.
Daarna heb ik de kleinste schulpmal (Stansmal CraftEmotions - Big Nesting Die - rechthoeken scalop XL) op het tweede vakje gelegd en even vastgeplakt met verwijderbaar tape. Hierna heb ik het geheel door de stansmachine gehaald.


Het ziet er daarna zo uit:


Op het deel wat er uit gekomen is heb ik nu de kleinste rechte rechthoek gelegd, ook weer vastgeplakt met verwijderbaar tape en door de stansmachine gehaald.


Pak nu je doosje en plak aan de achterkant rondom de opening sterk dubbelzijdig tape (Sticky Tape)


Hierop heb ik een stukje Mica geplakt.


Draai je doosje weer om en plak nu je uitgestanste deel precies in de opening op het Mica.
Dat ziet er dan zo uit:


En zo ziet de binnenkant er uit:


Hierna heb ik het doosje in elkaar geplakt en gesloten met lintjes. Daarna versierd met bloemen en blaadjes.
De bloemen heb ik gemaakt van wit cardstock met de 'Noor! Design - Floral Fourishes - Large Flowers'. Ik heb ze een kleurtje gegeven met Distress Oxide - Picked Raspberry.
De blaadjes heb ik gemaakt met de 'Noor! Design - Floral Flourishes - Branch Heartleaves'. Deze heb ik gekleurd met Distress Ink - Mowed Lawn en wat Nuvo - Crystal Drops - Bottle Green aangebracht.


Bedankt voor het kijken!



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Candy A4 Noor! Design - Paperpad A4 - Lovely Aquarels Stansmal CraftEmotions - Big Nesting Die - rechthoeken scalop XLNoor! Design - Floral Flourishes - Branch Heartleaves Noor! Design - Floral Fourishes - Large Flowers Distress Inkt - Mini - Picked Raspberry Distress Oxides Ink Pad - Mowed LawnNuvo - Crystal Drops - Bottle Green Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) CraftEmotions - Extra sticky tape - 12 mm

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super leuk en dank dat je zo'n uitgebreide beschrijving hebt gemaakt! Groetjes Betha

Petra zei

Schitterend THANKS voor de duidelijke uitleg groetjes Petra

Judith zei

Super leuk gedaan, staat op mijn wensenlijstje.
Groetjes van Judith