Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 8 juni 2019

Stempel en Foam bloemenkaart

Deze keer een echte bloemenkaart: een gestempelde bloem, foambloemen en een bloemenmal.
De basisvorm van de kaart is de 'Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS80' en heb ik gesneden uit zwart cardstock.
Het vrolijke designpapier daar bovenop is komt uit het 'Noor! Design - Paperpad A4 - Lovely Aquarels'.


De mooie bloemen stempel is de 'Studio Light - Basic Clearstamps - STAMPSL226'. Deze heb ik gestempeld met een 'Memento Inkpad (Tuxedo Black)' op 'Copic papier - Perfect Colouring Paper' en ingekleurd met deze Copic markers:
BloemenR81 -83 -85 -89 
Blaadjes: YG11 - 13 en 17 

Hart van de bloem: met YG00 en 19.


Ik heb een paar bloemen nogmaals gestempeld en ingekleurd en iets verhoogd met foamtape opgeplakt. Hierdoor krijg je een beetje een diepte in de kaart.


De bloemen zijn gemaakt met de 'Stansmal Spellbinders - Blooming Rose - S4-916' en gesneden uit 'Leane Creatief - Flower foam - Off White' en heb ik gekleurd met distress inkt. Ik heb de blaadjes een beetje vorm gegeven door ze te verhitten met een strijkbout.
In het midden van de bloem heb ik een hart gestempeld met de 'Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 40' en nog een paar meeldraden toegevoegd. Omdat ik geen zwarte meeldraden had heb ik een ander kleurtje genomen en de bolletjes zwart gemaakt met een Copic Marker nr. 100. 


Ik heb de basisvorm van de kaart nogmaals deels uitgestanst uit zwart cardstock en de swirl los geknipt. Deze heb ik onder de linkerbloem geplakt en vormt zo een passend geheel met de bloem rechts.


Omdat ik graag een dubbele kaart wilde heb ik de een na grootste vorm van de stansmal nog een keer uit zwart cardstock en de kleinste vorm uit roze cardstock uitgestanst en deze achterop de kaart geplakt met een vouwlijn naast de boogjes. Zo kan de kaart blijven staan en heb je ruimte om iets in de kaart te schrijven.Bedankt voor het kijken!
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS80 Studio Light - Basic Clearstamps - STAMPSL226 Stansmal Spellbinders - Blooming Rose - S4-916 Leane Creatief - Flower foam sheets a4 Off White Memento inktkussen - Tuxedo Black Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 40 Copic Markers Sketch - R85 Rose RedNoor! Design - Paperpad A4 - Lovely Aquarels Copic papier - Perfect Colouring Paper A4   Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue  Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks)       Hobbyjournaal - Foam tape - 2mm Hobbyjournaal - Foam tape - 0.5mmVaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg mooi! Groetjes Betha