Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 5 juni 2019

Memorie dex spinner kaartje


Hallo allemaal,

De kleine kaartjes aan een spinner zijn zo leuk om even tussendoor te maken.
Dit keer heb ik er eentje met een stempel afdruk op een oxide achtergrond gemaakt.Als eerste heb ik de twee memorie dex kaartjes aan elkaar geplakt met tijdelijk tape van Marianne design. Daarna heb ik de stempel afgedrukt op masking paper. Dit is een soort tijdelijke sticker.
De bloem heb ik toen ook op de kaartjes gestempeld en afgeplakt met de tijdelijke sticker van de bloem. Daarna ben ik de achtergrond van kleur gaan voorzien.
Her en der nog wat kleine stempeltjes van AALL en Create en wat stipjes met een posca pen.
Toen mijn achtergrond wel naar mijn zin was , heb ik de tijdelijke sticker van de bloem
verwijderd en ben ik hem gaan inkleuren met Zig markers.

Toen alles naar mijn zin was, heb ik de kaartjes van elkaar gehaald en op een iets groter formaat kaartjes geplakt. Daarna konden ze mooi staan pronken aan mijn memorie dex spinner.


ZIG - Clean Colors - Real Brush - Violet Heidi Swapp - Memory Dex Spinner - White Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials nr.120AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #43 A6 Unmounted Rubberstempel - Sheena Douglass - Anemone Stempelinkt Versafine - Mini - Onyx Black


1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Schitterend deze kaartjes! Groetjes Betha