Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 24 juni 2019

Voor jou

Hallo allemaal.


Deze keer laat ik jullie dit kaartje zien wat ik heb gemaakt met de leuke mal van StudioLight en het prachtige papier van Maja Design Denim & Girls.
Het hart heb ik een keer uit kraft cardstock gestansd en twee keer uit het design papier. Van het blauwe cardstock heb ik die mooie stans gemaakt die dwars over het hart komt te liggen.

Het plaatje heb ik ook uit het Maja papier geknipt en geplakt op 2 laagjes designpapier. Ik heb overigens alle randen van het papier met gesso wit gemaakt.
Linksboven in de hoek zit een bloementoefje met daaronder een lichtroze hartenswirl van JoyCrafts. Rechtsboven in heb ik een ticket  geplakt die gestansd en gestempeld is, dit is een leuk setje van Noor Design.Rechtsonder een bloementoef met daaronder een filmstrip van Noor Design. Deze heb ik uit kurk gestansd wat een beetje stoer lijkt.

Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden.
Tot de volgende keer.Hier staan de gebruikte materialen

Studio Light - Ticket mal Essentials 166 Studio Light - Embossing Die Cut - Stencil Essentials nr.125 Studio Light - Cutting and Embossing Die - Denim Saturdays nr. 139 Joy! Crafts - Cutting & Embossing mal - Hart swirl Noor! Design - Crafty Cocktail - Tickets Noor! Design - Little Happiness - Filmstrip Kurk - A5 - 1mm dik (5 vel) Maja Design - Denim & Girls - Paperpad

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooie kaart! Groetjes Betha