Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 28 april 2020

Cadeaudoosje met Heartfelt Creations 'Hydrangea'

Twee jaar geleden liet ik laat ik jullie zien hoe ik een cadeau doosje voor bijv. Ferrero Rocher of leuke kaarsjes/zeepjes of (geur)waxinelichtjes had gemaakt voor bijv. Moederdag.

De complete beschrijving met gratis patroon vind je in dit blogbericht:
https://hobbyvisiondt.blogspot.com/2018/04/frames-vierkant-ornament-doosje.html

Ik heb dit doosje nog een keer gemaakt nu met de mooie Heartfelt Creations - Hydrangea snijmal en stempel bovenop op de deksel. Het doosje is bekleed designpapier uit het Carta Bella - Farmhouse Market Paperpad.




Voor het stempelen en kleuren van de Hydrangea heb ik gekozen voor kleuren die bij het paperpad van 'Carta Bella - Farmhouse Market' passen. De bloemen zijn gestempeld met 'Memento Bamboo Leaves' en ingekleurd met 'Versa Magic - Pink Grapefruit en Aloe Vera en Memento - Love Letter'. De bloemen heb ik gestempeld op 'Clairefontaine - PaintON papier'.

De basis van de bloem en alle losse bloemblaadjes heb ik uitgestanst met de bijbehorende stansmallen. Ik heb voor deze bloem ongeveer 40 bloemblaadjes gebruikt. Maar je stanst in een keer 12 blaadjes tegelijk uit, dus het gaat wel snel. Daarna heb ik de blaadjes gevormd met een shapingtool. Dit gaat heel makkelijk: je vouwt je shaping matje dubbel (dan krijg je een diepere indruk) en drukt dan met je shapingtool in het midden van je bloemetje. Dat is alles!



Ben je benieuwd hoe je zo'n bloem opbouwt? Neem dan eens een kijkje bij dit officiële Heartfelt Creations filmpje:


Of dit Heartfelt Creations Facebook filmpje: 



Op Pinterest heb ik een bord gemaakt met heel veel voorbeelden ter inspiratie. Ben je ook benieuwd wat je er allemaal mee kunt? Neem dan eens een kijkje (klik op de afbeelding):



Ik hoop dat ik jullie wat ideeën heb kunnen geven met deze prachtige bloemen stempels en stansmallen!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Heartfelt Creations - Cutting Die - HydrangeaHeartfelt Creations - CLING RUBBER STAMP - HydrangeaClairefontaine - PaintON papier - Multi-Techniques - A5 Carta Bella - Farmhouse Market - Paperpad 6" x 6" VersaMagic - Pink Grapefruit VersaMagic - Aloe Vera Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Love Letters Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Bamboo Leaves Marianne Design - Flower Shaping Set