Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 27 september 2023

Baby boy

 Hallo allemaal,

Tussen de herfstkaarten door is het soms ook leuk (en nodig ;-) ) om af en toe eens wat anders te maken. Ik had een babykaartje nodig en heb daarvoor het lieve konijntje van Eline weer eens gebruikt. Dit keer in een mandje met ballonnen zwevend boven de wolken. De ballonnen zijn uit verschillende babypapiertjes gestanst uit het pakketje papier van Marleen en de wolken en bruine designpapiertjes heb ik uit restjes gehaald. Natuurlijk kun je met een maskstencil ook zelf een wolkenachtergrond maken of de rand wolken meerdere keren stansen en boven elkaar verhoogd opplakken. De touwtjes aan de ballonnen zijn stukjes zwart hemp cord. Zowel het konijntje als de wolkenrand zijn met 3D-kit verhoogd opgeplakt, zodat er meer diepte in de kaart komt en het konijn 'echt' vliegt. Het woordje 'boy' is niet meer leverbaar, maar je kunt die tekst natuurlijk ook zelf maken met een alfabetstans. Bij de gebruikte materialen heb ik een alternatief geplaatst.


De ballonnen, die bij de collectable van het konijntje zitten, kun je natuurlijk ook goed gebruiken voor een huwelijks-, verlovings-, of verjaardagskaart bijvoorbeeld!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.