Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 5 september 2023

Kerstkaartje met Olaf.

 Kerstkaartje met Olaf.


Hoi allemaal,
Ja toch een Craftlab kaartje die moet er gewoon tussen. Wie kan Olaf nu weerstaan? Deze stond echt op mijn to do lijstje. Ik wilde bijna alles op het kaartje, hekje, boompjes, sneeuw, en Olaf.Voor Olaf heb je niet veel kleurtjes nodig. De grijstinten kun je vinden in het paperpad Earth tones of het kleine paperpadje Furry. De blosjes op de wangen van de Friends diertjes doe ik altijd met Angel pink van Memento. De neus heb ik met Copic marker gekleurd. Dat doe ik vaak, gewoon alles van de diertjes of benodigdheden in wit stansen en inkleuren.


De bomen zijn ook uit dezelfde paperpads gedaan ik heb er enkel een witte extra aan toegevoegd omdat het mooier uitkwam met het design papier.


De mat laag heb ik uit het paperpad Harvest gestanst deze donkerblauwe stak heel mooi af met de basislaag uit het paperpad Happy hohoho. Deze zijn gestanst met de Nested squares van Craftlab.


Uit wit cardstock heb ik eerst met de Scenery borders van Studio light de heuvels gestanst. Om hetzelfde design in de heuvels te krijgen heb ik deze opnieuw met de Nested squares gestanst. Let er op dat je de onderste heuvel ook onderaan je stans legt.


Ik had geen sneeuw meer dus de glitter genomen was niet de bedoeling maar ik verander nogal veel naarmate het kaartje vorm krijgt.De heveltjes had ik eerst met foam tape opgeplakt. Daarna waar je sneeuw wil lijm opbrengen dan glitter. Ik heb gekozen om overal op de bomen, hekje en de muts van Olaf met glitter te doen maar je kan zelf kiezen wat je mooi vind.


En dan alles bij elkaar brengen. Het hekje heb ik bewust niet recht gedaan vond het wel grappig staan zo. Ik vind heb super cute!

Benieuwd wie Olaf al heeft en er ook mee aan de slag is gegaan.
Veel knutselplezier!

Vind je een artikel leuk klik dan op het fotootje.
Studio Light - Friendz - Creative Craftlab Oktober - Paper Set - Happy Hohoho Studio Light - Creative Craftlab - Friendz - Paper Pad - Harvest Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Clear Stamp - Fa la la la la Studio Light - Essentials - Creative Craftlab Oktober - Cutting Die - Trees

Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Angel Pink Art Institute Glitter - Ultrafine Metal Tip Art Glitter Glue - Dries Clear Adhesive 2oz/ 60mlElizabeth Craft Design - Silk Microfine Glitter - White 604Studio Light - Essential Tools - Doublesided Foam Tape - Complete SetStudio Light - Essentials - Paperpad - Double Sided Unicolor - Earth Tones

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha

Emmy Entjes zei

Ik vind het prachtig geworden.