Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 23 september 2023

Challenge 137 Herfst

 Challenge 137: Herfst.Hoi allemaal!
Weer tijd voor een nieuwe challenge, thema Herfst. Voor deze de Craftlab collectie boven gehaald, vond het zonde dat de paddestoel nog niet zo veel is gebruikt dus bij deze.


Als basis deze mal van Dutch doobadoo gebruikt, deze 2x uit kaft papier gestanst omdat ik een staande kaart wil en 1x uit wit papier voor de achtergrond.


Voor de achtergrond heb ik een simpele blenden gebruikt omdat je er niet veel meer van gaat zien. Dus deze is vrij basis.Ik begin altijd met uitstansen dat werkt voor mij het makkelijkste. Alle bomen en blaadjes zijn uit wit papier gestanst en op kleur gebracht met Copic markers.Voor de paddenstoel heb ik het paper pad van Studio light gebruikt Autumn Space. Wilde geen felle kleuren dus deze is voor mij perfect.


Achter de ramen en de deur is er velum aangebracht, vond ik wel leuk die kleine accenten.


En we mogen de gnome niet vergeten deze is ingekleurd met Copic markers en uitgeknipt. Zelf vind ik dan een wit randje niet mooi dus op de zwarte lijn uitgeknipt. Achteraf ga ik er rond met een zwarte Copic marker zodat je de kniprand niet ziet.


Als de kaart klaar is ben ik met donkerblauwe inkt en stencil nog over gegaan om regen te creëren, daarna nog een met 3d glossy gel om toch de regendruppels wat echter te doen lijken.


Met de 3d glossy gel kun je geen perfecte stencil afdruk krijgen omdat deze net iets te lopend is en ook de vele laagjes die op elkaar zijn gelijmd geven geen egale ondergrond. Maar ik vond het leuk extraatje.We zijn super benieuwd wat jullie deze keer met het thema maken!
Veel knutselplezier!

Heb je interesse klik op het fotootje dan word je direct doorgestuurd.

Studio Light - Essentials - Paperpad - Unicolor - Autumn Spice Studio Light - Mask Stencil -  Essentials - Raindrops Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Clear Stamp - Be-leaf Studio Light - Creative Craftlab - Friendz - Cutting Die - Halloween Accessories Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Priscilla A5Florence - Kraft papier 300grams - A4 - 20 velMarianne Design - Vellum Paper A4Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 velStudio Light - Essentials - 3D Glossy Effect

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg mooi! Groetjes Betha

Ela zei

Volop herfst op jouw creatie! Ik vind het op jouw kaartje allemaal prachtig maar in de realiteit wat minder (behalve de mooie kleuren van de herfst). Heel fraai hoe je die regendruppels hebt gemaakt! Groetjes Ela