Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 24 september 2023

Lieve Kerstgroet

 Hallo allemaal,

Het lijkt nog ver weg, maar voor we het weten is het kerst. Hoe leuk is het dan om een zelf gemaakte kerstkaart te versturen naar familie en vrienden.

Dat is de reden waarom ik jullie deze keer wil inspireren met een kerstkaart.


Studio Light heeft een hele leuke stans uitgebracht in de vorm van een kerstboom. Die heb ik uit kraft cardstock gestanst. De groene mat laag komt uit het paperpad Christmas Cottage van Studio Light. Uit het designpapier Christmas Treasure van Craft O’Clock heb ik het derde laagje gestanst. 

Wanneer ik aan een kerstboom denk, dan ik ook aan de kerstman. Elisabeth Craft Designs heeft dit jaar een leuke stempel en stansset uitgebracht (Art Journal Specials by Devid) waarin o.a. een hele leuke kerstman zit. Deze heb ik gestempeld op 200 grams aquarelpapier van Florence en ingekleurd met de Lightmarkers van Studio Light.In een restjesbak heb ik allerlei plaatjes van diverse kerstcollecties bewaard. In deze bak vond ik nog hele leuke plaatjes die goed bij deze creatie paste en die ik dus gebruikt heb om de kerstboom te pimpen.


Om de kaart af te werken heb ik ook aan de binnenkant wat plaatjes geplakt. En voor de tekst heb ik een stempel van Craft Emotions gebruikt.

Zoals jullie op de foto's kunnen zien heb ik ook aan de randjes van de kerstboom en de plaatjes gesso gebruikt voor een winters geheel. En om het helemaal af te maken heb ik gespetterd met mijn witte Posca pen.Met deze kerstboom kaart hoop ik jullie geïnspireerd te hebben. En kerstboom is overigens ook het thema van september voor de challenge 12 months of Christmas.


De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto’s hieronder te klikken.
Heel graag tot de volgende keer!