Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 13 september 2023

Mannenkaart

Mannenkaart lay out.

Hoi allemaal.

Deze keer een mannenkaart, het is toch even iets anders daarmee heb ik deze lay out gekozen.


Dit papier is van Ciao Bella een ouder paperpad maar ik denk niet dat ik de enige ben die een voorraad heeft liggen waarvan je denkt toch nog wat opzij houden voor ik de schaar erin zet. Dit kan met welk papier je ook maar hebt of leuk vind. 


Dit zijn de maten van de gesneden delen:
Deze komen op een standaard kaart van 5x7 inch dat is nog 12,7cm op 17,7 cm.

Zwart cardstock: 12,5 cm x 17,7 cm
Design papier: 12,1 cm x 17,4 cm

Grote banner: 
Zwart cardstock: 15,1 cm x 8 cm
Design papier: 14,8 cm x 7,7 cm

Kleine banner:

Zwart cardstock: 11 cm x 5 cm
Design papier: 10,7 cm x 4,7 cm
Ik hou er ook rekening mee dat alle randen met een distress tool worden bewerkt dan verkleinen de maten iets.


Dan kijk ik wat ik eventueel kan gebruiken, ik had nog wat over die ik al eerder had gestanst ook uit het design papier kan je elementen knippen en eventueel de filmstrips maar deze heb ik dan toch niet gebruikt omdat ik geen plaats meer had.


Van EDC heb ik de reinforcemet set gebruikt en de taps. Van Craftlap heb ik de bookmark set gebruikt.


Voor de banner heb ik de eenvoudige versie genomen om ze te snijden. De heft van de breedte van het papier dan de hoogte op 2 cm en zo heb ik ze gesneden. Je kan het waarschijnlijk nog op andere manieren doen, maar dat was het eerste wat er in mij opkwam.


De focus van deze kaart ligt op de twee banners de rest kun je invullen zoals je wil. De grote zet je verticaal de kleine horizontaal. 


Als je de indeling van de kaart kent is het eigenlijk een eenvoudige kaart met twee banners de rest is opgevuld met stans elementen en knipplaatjes. In de banners heb ik gaatjes gemaakt en een wat dikker touw gebruikt zodat het toch wat stoerder is.
Ik hoop jullie wat inspiratie te hebben gegeven zodat jullie ook aan de slag kunnen, vergeet vooral je voorbeelden niet te posten we zijn altijd super benieuwd wat jullie maken.
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik dan op het fotootje.


Elizabeth Craft Designs - Planner Essentials - Reinforcement Variety PackMintay Papers - Garage - Paperpad 15.2 x 20.3 cm - MT-GAG-11Mintay Papers - Garage - MT-GAG-LSCE (Paper Elements)




Mintay - Chipboard - MT-CHIP2-D41Marianne Design - Craftable - Gears doilyMarianne Design - Craftable Punch Die - Nuts & BoldsFlorence Cardstock - Smooth - A4 - Kraft (BULK 100 vel)


Florence Cardstock - Smooth - A4 - Black (BULK 100 vel)Flaxcord / Jutetouw -  Beige/Naturel

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Gave mannenkaart! Groetjes Betha