Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 15 september 2023

Kaartje voor jou

Hallo allemaal,

Er zijn weer mooie Mattie-plaatjes in herfsttinten uitgekomen afgelopen maand en die kon ik niet laten liggen. Onder het plaatje heb ik een cirkel gestanst uit glitterpapier, die ik vervolgens op de nieuwste tekstcirkel verwerkt heb. Aan de zijkant van de kaart zie je 'van ons': een leuk teksttabje die ook bij de tekstcirkelset zit. De tak met bladeren en besjes kun je niet alleen voor Kerst heel goed gebruiken, maar zo kan het ook! Onder de tekstcirkel heb ik nog een stukje seambinding gedaan, zodat het net lijkt of de tekstcirkel een krans is als de krans op het plaatje. Een paar rhinestones als afwerking en klaar is het kaartje! De basis van de kaart is 12x17 cm groot.


Misschien heb je in de webshop het toffe crêpepapier om bloemen te maken ook al wel gezien: hiermee kun je niet alleen leuk bloemen maken als decoratie in huis, maar je kunt er ook prima bloemen mee stansen, zoals ik hier heb gedaan. Komende maand komen er 2 grote bloemen van Marianne Design uit: ik denk dat het daarvoor ook erg leuk is om te gebruiken!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.