Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 10 september 2023

Thank You

 Hallo allemaal,

Ik mag jullie weer inspireren en deze keer wil ik dat met een kaartje doen.


Hiervoor heb ik de Dimensional Clear Stamp van Craft Emotions gebruikt. Om te beginnen heb ik 2 maten uit 200 grams watercolour Florence Aquarelpapier gesneden. Hierbij heb ik rekening gehouden met een extra matlaagje tussen de 2 kaartlagen. Vervolgens heb ik gestempeld met Versamark en heb ik  van Wow de kleur Brass van de embossingpoeder erover gestrooid en deze met mijn heattool verwarmd.

Voor een voller boeket heb ik met maskeerpapier gewerkt en nog een keer de stempel afgedrukt met Versamark en embossingpoeder. 

Daarna heb ik de bloemen met Daniel Smith aquarelverf ingekleurd. Ik heb de kleuren Deep Sap Green, Potters Pink en Purpurite Genuine gebruikt, maar je kunt natuurlijk gebruiken wat je hebt. Heb je (nog) geen Daniel Smith dan zijn de dotkaartjes wellicht een leuk idee om mee te beginnen. Ik heb ze bij de producten hieronder gelinkt. 



Je ziet dat er aan de rechterkant van de kaart een witte rand zichtbaar is gebleven. Dat is niet erg. Daar zie je straks door de matlaag niets meer van. 

Met de kleur Tumbled Glass van de Distress Oxide heb ik de kaarten nog voorzien van een achtergrond. Hierop heb ik nog gespetterd met de Daniel Smith verf in de kleuren waarmee ik ook de bloemen heb gekleurd. 

Voor de basis van de kaart heb ik het cardstock van Belle Countryside van Crafters' Companion gebruikt en heb ik de matlaag 5mm groter gemaakt dan het aquarelpapier waar de afbeelding op gestempeld is. In de stempelset zitten ook leuke kleine tekstjes en een rondje waar de tekst precies in past. Met de Versafine Clair heb ik een rondje en de tekst gestempeld en dit uitgeknipt. 


Nu is het alleen nog een kwestie van alles op elkaar plakken. Voordat ik de kleine kaart op de grote heb geplakt heb ik er eerst nog een stukje Hempcord 3x omheen gewikkeld en daar een strik in gemaakt. Met foamtape heb ik daarna de kleine kaart op de grote geplakt en heb ik de cirkel met de tekst in het midden van de strik geplakt. 


Ik hoop jullie met deze kaart geïnspireerd te hebben. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de afbeeldingen hieronder te klikken. 

Veel plezier als je deze kaart ook gaat maken en deel hem vooral in de groep!

Tot de volgende keer!