Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 14 september 2023

Kerstkaartje met Marianne Design.

 Kerstkaartje met Marianne Design.Hoi allemaal, wat gaat de tijd snel september alweer. Dus word het tijd om wat kerstkaartjes te maken.Dit is eigenlijk een vrij simpel kaartje. De vakjeskaartjes zijn momenteel super populair dus hebben we deze gemaakt.Het frame heb ik 5x uitgestanst uit wit papier van Crafters Compagion dat is heel stevig papier en dat geeft ook een goede basis. Ook de laagjes op elkaar kleven is voor mij toch makkelijker als het papier steviger is. Dan 1x het frame uitgestanst uit het mooie design papier van Marianne Design, het is van vorig jaar maar hij blijkt mooi.


Als ondergrond had ik nog een restje van donkerblauw papier, daarop het frame in wit gekleefd deze zijn allemaal aan elkaar gekleefd dus heb je een mooie verhoging. Zoals je ziet heb ik er bovenop fijne dubbelzijdige tape gedaan. Dat werkt helaas niet goed het tape is net iets te breed. Dus de andere heb ik gewoon lijm gebruikt.


Dan de puzzelstukjes terug op zijn plaats puzzelen. Ik had ze juist gelegd maar helaas tegen dat ze op hun plaats konden zaten ze door elkaar. Dan kunnen de vakjes gevuld worden met shaker materiaal. Ik heb er wel op gelet geen te dik materiaal in te steken zodat alles mooi schud.Als shaker materiaal heb ik sterretjes van een mal die ik vorig jaar heb uitgestanst . Dat kun je perfect gebruiken dus in plaats van weg te gooien doe ik deze in een bakje en kan ik het gebruiken wanneer nodig.  Dan natuurlijk de ijskristallen en de micro beads. Dan kun je lijm aanbrengen en de acetate erop bevestigen. Daarna enkel de omranding van het frame en het kaartje is klaar.Als afwerking heb ik de stansmal winter uitgestanst in wit en in het glitter papier. De kerstrozen zijn ook van Marianne Design deze zijn uit wit papier gestanst en licht op kleur gebracht met Copic markers.


Deze is uit dezelfde materialen gemaakt enkel het beertje toegevoegd. De stansmal is een A6 formaat.
Met dezelfde materialen toch 2 verschillende kaartjes gemaakt.
Ik hoop jullie wat inspiratie hebben opgedaan zodat jullie ook aan de slag kunnen.
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.
Marianne Design - Pretty Papers Bloc A4 - Winter Wonderland Marianne Design - Snow paper A4 Marianne Design - Creatable - Anja's Poinsettia Studio Light - Essentials - Cutting Die - Christmas Tag Shaker Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 vel Crafter's Companion - Hitte bestendig mica A4 (12 vel) Marianne Design - Creatable - Lay-Out 

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart en goed uitgelegd! Groetjes Betha