Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 30 januari 2024

Condoleance

 Hallo allemaal,

De moeilijkste momenten in het leven zijn misschien wel de momenten dat een kaartje het meest gewaardeerd wordt: rondom een overlijden van iemand die heel dierbaar is/was. Met de scalopmal heb ik 2 eenvoudige condoleancekaartjes gemaakt. Op zulke kaarten moet niet te veel vind ik... De bloem is een recente van Tiny. Bij de linker heb ik de rechthoek waar de bloem opgeplakt is, verhoogt met foam en bij de rechter heb ik de tekst verhoogd. Geeft net iets extra's, maar toch weer niet te veel extra's voor deze gelegenheid...


Zo mooi uitgewerkt deze bloem! Deze bloem kun je naast condoleancekaarten ook combineren met de andere recent uitgekomen bloemen mallen van Marianne Design: zo maak je de mooiste papierenboeketten zelf.


Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Deze kaarten zijn helaas soms nodig, maar heel mooi! Groetjes Betha