Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 15 januari 2024

Hier kikker je vast van op!

 Hallo allemaal,

Met de winterse kou buiten zijn er veel zieken. En hoe leuk is het dan om even een klein lichtpuntje in de brievenbus te krijgen? Ik ben met de collectie van Marianne Design van deze maand aan de slag gegaan en kwam erachter dat ik het Masterpiece van Sinterklaas nog geen eens gebruikt had... De groentinten daarvan passen perfect bij de ingekleurde kikker en daar heb ik ook het paarse envelopje mee gemaakt. Het papier is dubbelzijdig bedrukt en aan de binnenkant zie je strepen. Rood komt daarin ook voor en dat springt er met het takje leuk uit. De hartjes die overblijven uit de takjes kun je leuk als detail op lege plekken gebruiken.... Geeft het kaartje iets liefs. Een strak, hip kaartje dit keer!


Deze tekst past perfect op het rondje van de paper seal mal. Het hartje komt uit het gebruikte takje met hartjes op de kaart: een leuk, klein en subtiel detail die de kaart net iets extra's geeft.

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.