Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 27 januari 2024

sneeuw + ijs = winter

Hallo allemaal,

Met de winterse kou buiten is het misschien nog wel leuk om alvast wat Kerstkaarten voor volgende Kerst te maken. Afgelopen Kerst kwam ik wat kaarten te kort en heb ik een serie met de Kerstbomencirkel van Marianne Design gemaakt. Op de Kerstbomencirkel past de achtergrond met geƫmboste sneeuw heel erg leuk. Een tekststempel en een stempel van een diertje erop en wat boompjes maken het kaartje al snel af. De roze en paarstinten van het designpapier kunnen natuurlijk ook erg goed bij gewone winterse kaarten... Het papier is dubbelzijdig met op de achterkant effenkleuren, zo grijp je niet mis met de juiste kleur als je details stanst. De tekststempel CS1105 is binnenkort weer leverbaar. Mocht je er meer over willen weten, mail dan even naar de winkel!


Hoe schattig dit pandabeertje in de sneeuw!

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Superleuk! Groetjes Betha

Ela zei

Erg leuk deze serie! Goed idee met deze leuke spulletjes, ik heb ze ook. Groetjes Ela