Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 23 januari 2024

Hot air balloon van Sweet stories.

 Hot air balloon van Sweet stories.



Hoi allemaal,
Deze keer ben ik aan de slag gegaan met Sweet stories. In de collectie van vorig jaar zat deze leuke luchtballon. Het was eigenlijk een valentijn colletie maar zoals je ziet kun je deze voor elke gelegenheid gebruiken.


De luchtballon heb ik uitgestanst daarbij heb ik de paperpads gebruikt van Studio light. De Earth tones en Winter sky. Op de achterzijde staat een duidelijke foto van hoe hij in elkaar kan worden gezet.


In dezelfde stansset zit deze leuke stans die ga ik gebruiken als achtergrond voor de luchtballon. Deze heb ik uitgestanst uit het paperpad White fade van Studio light.


En dan deze set heb ik gekozen omdat de molletjes echt veel te schattig zijn en ze passen perfect in het mandje. Je kunt ook hier weer in zoveel verschillende diertjes van Sweet stories kiezen.


Als basis is een 5 x 7 inch kaart gebruikt daarop heb ik een blauwe mat laag gekozen uit de White fade en daarop de rest geplaatst. Ik werk graag met een 1mm faam tape overal tussen om wat diepte te krijgen maar de kaart is nog makkelijk in de envelop te krijgen.
De tekst komt uit dezelfde collectie. Het is een simpel maar leuk kaartje geworden waar denk ik de molletjes de show stelen.
Ik ben benieuwd of er nog zijn die deze set hebben en of jullie misschien een leuk ideetje hebben met deze set.
Veel knutselplezier.

Wil je meer weten over een artikel klik op het fotootje.
Vind je een artikel niet terug neem gerust contact op met de winkel ze helpen je graag verder info@hobbyvision.nl.


Crafter's Companion - 5"x7" (13x18 cm) White Card&Envelopes - 100 st. Studio Light - Sweet Stories Valentine - Clear Stamp - Quotes Small - Love is in the Air Studio Light - Sweet Stories Valentine - Cutting Die - Hot Air Balloon Studio Light - Sweet Stories Valentine - Stamp & Cutting Die - Lovely Date JeJe Produkts - Foam tape STRIPS 3mm x 100mm x 2mm (33st)Elizabeth Craft Designs - Fine Pointed Tweezer - Logo BlueArt Institute Glitter - Ultrafine Metal Tip Art Glitter Glue - Dries Clear Adhesive 2oz/ 60ml Versafine - Ink Pad - Onyx Black Vaessen Creative - Stamp Easy tool - 20x15cm

1 opmerking: