Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 24 januari 2024

Vintage Steampunk.

Beste Creavrienden,

Vandaag wil ik jullie deze steampunk kaart laten zien.

De basiskaart is 18x13, deze heb ik gesneden uit donkerbruin linnenkarton. Dit past goed bij het prachtige papier van Scrapboys, Steampunk Journey. Ik heb gewerkt met het blok van 20.3x20.3. In dit blok zit prachtig desgine papier maar ook vele knipplaatjes en labels. Dit alles zorgt er voor dat je er verschillende kaarten mee kan maken. De grote ovale mal in het middel van de kaart is een super mooie mal van Studio Light, deze is erg goed te gebruiken voor verschillende soorten kaarten. 



Dit prachtige papier kan heel goed gecombineerd worden met mijn favoriete materialen zoals de postzegel, metalen voorwerpen en het bingofiche. Maar ook de tickets van 49 and Market en de filmstrip van Tim Holtz combineren perfect.


Deze leuke labels en kaartjes zitten ook in dit papier blok. In combinatie met een lintje en een bedeltje als mooie aanvulling.

   


 Al het papier heb ik bewerkt met mijn favortie Vinatge Photo Inkt van Tim, dit geeft zo`n prachtige vintage look. Als laatste aanvulling heb ik nog wat bloemen toegevoegd. Dit zorgt nog net wat meer voor de vintage look.

Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd om met dit thema aan de slag te gaan. Misschien heb je nog van een ander merk zulk soort papier liggen. Dan zou ik zeggen, ga er lekker mee aan de slag.

Met creatieve groetjes Elske Oosterman


Deze materialen heb ik gebruikt: