Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 31 januari 2024

Love kaartje

 Love kaartje.



Hoi allemaal!
Deze keer een simpel kaartje maar super leuk om te doen. ik persoonlijk vind het rustgevend het uitstansen en het geheel in elkaar zetten.


Met de stansmal van Craftlab Wreath en het papepad Vintage spring ben ik aan het stansen gegaan. Dit kaartje kun je in de kleuren naar keuze maken ik heb 3 verschillende kleuren gekozen uit dit paperpad. De wreath zelf heb ik 4x uitgestanst en op elkaar gekleefd. Uit deze stansset heb ik de kleine blaadje gebruikt en ook de besjes.


Uit de stansset Circle love van Craftlab heb ik het woord en de verschillende hartjes gestanst ook hierbij heb ik dezelfde kleuren gebruikt.


Dit is een embossing folder van Vaessen creative. Het is geen 3D folder maar hij heeft een heel mooie structuur en lijkt op een 3 D folder. Deze heb ik als basis gebruikt.


Zo heb ik de wreath in elkaar gezet. Het maakt niet zoveel uit hoeveel of waar je de blaadjes plaatst. De hartjes heb ik in een groepje geplaatst en de tekst onderaan. Het is een klein formaat van kaart maar vind het toch goed geslaagd. Op de besjes heb ik nog 3d Glossy effect gedaan en ook in de hartjes. 
Dan met een witte pen hier en daar wat accenten aangebracht om het geheel samen te brengen.

Dit vond ik echt leuk om te doen kijken wat je hebt en lekker aan de slag. Misschien hebben jullie ook ideetjes om met deze set aan de slag te gaan.
Veel knutselplezier!


Wil je meer weten van een artikel klik je op het fotootje.


Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Cutting Die - Cirkel LOVE Studio Light - Creative Craftlab November - Essentials - Cutting Die - Wreath Studio Light - Essentials - Paperpad - Double Sided Unicolor - Vintage Spring Sakura - Gelly Roll pen - 0.5 (3mm) Wit Studio Light - Essentials - 3D Glossy Effect 
Art Institute Glitter - Ultrafine Metal Tip Art Glitter Glue - Dries Clear Adhesive 2oz/ 60mlHobbyjournaal - Foam tape 12mm breed  - 1mmVaessen Creative - Embossing folder - Houtnerf