Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 5 januari 2024

Voorjaarskriebels

Hallo allemaal,
 
Met de nieuwe narcismal van Marianne Design krijg je vanzelf voorjaarskriebels. Maar we zullen nog even geduld moeten hebben het is nog een beetje vroeg voordat deze bloemen weer uit de bollen te voorschijn komen.
 
Aan het begin van het nieuwe jaar heb ik een vrij eenvoudig kaartje als voorbeeldkaart voor jullie gemaakt. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn om een mooi kaartje te maken. Dit kaartje is opgebouwd uit verschillende maten/ laagjes designpapier. Tussen de laagjes designpapier heb ik de nieuwe stansmal met scaloprand verwerkt. Het plaatje is gemat op verschillende kleurtjes papier. De narcissen heb ik er als een soort boeketje naast geplakt. Als laatste afgemaakt met een banner met voorjaarstekst. Heel veel plezier met het maken van deze kaart.
 
 
De nieuwe narcis is leuk uitgewerkt met detaillijntjes: je kunt ze ook uit wit papier stansen en zelf op kleur brengen met Distress Ink.
 
Ik hoop dat ik je weer inspiratie heb gegeven met deze voorjaarskaart.
 
Creatieve groetjes Ellie
 

Hieronder kun je op de gebruikte materialen klikken en kom je  direct in Jenine's webwinkel.
       Marianne Design - Creatables - Tiny's Daffodil XLFlorence Cardstock - Canvas Texture - Geel assortie Florence Cardstock - Canvas Texture - Groen assortie (30,5 x 30,5 cm)  Florence - Cardstock texture 12x12" - White (20 vel) Art Glitter Glue - Dries Clear Adhesive 2oz/ 60ml Marianne Design - Creatables - Scalloped Rectangles Marianne Design - Clear Stamp - Lieve teksten CS1087  Marianne Design - Enamel Dots - Gold Glitter