Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 19 januari 2024

Kaartje met Carla Creatief en Studio light

 Kaartje met Carla Creatief en Studio Light.


Hoi allemaal!
Deze keer een kaartje met wat maskeer tape. daar kun je ook weer zoveel leuke dingen mee doen. Het idee is gekomen met de hope stencil van Studio Light. En die cavia's van Carla Creatief blijven gewoon super cute.


De stempel is ongeveer in het midden van de kaart gestempeld zowel in de hoogte als in de breedte. Het is niet gemeten zo ongeveer. Deze is wel gestempeld met Copic marker vriendelijke inkt.


Daaronder heb ik de hope stencil gebruikt en deze ook uitgeknipt uit maskeer tape je ziet het moeilijk maar ook de cavia heeft een maskeer tape gekregen. Voor de hope in te kleuren zijn de kleuren van Distress inkt gebruikt de Tumled glass en Vintage photo.



Van Pronty heb je een stencil met stenen deze is op A5 formaat dus niet te klein en ook geen te grote stenen dus perfect van maat. De kleuren die ik gebruik voor de stenen is Lost schaduw en Ice spruce van Ddistress de gewone inkt niet de Oxide.


Voor de wolken heb ik het stencil van Picket Fence gebruikt en de Distress inkt Tumbled glass. Ik gebruik graag de bruches van Lavina maar dat is eigen smaak natuurlijk.


Dat is het resultaat van de achtergrond. Dus alles wat je op voorgrond wil maskeer je. Zo kun je verschillende laagjes aanbrengen. Het leuke is dan eens alles is ingekleurd dat je gewoon een egaal kaartje hebt.


De Copic markers die ik heb gebruikt zijn:
E 00-02-50-51-53-40-79-99-97-18-13-08.
W0-2-3-5-7-9-10.
B00
Misschien hebben jullie wat ideetjes opgedaan om ook met maskeer tape aan de slag te gaan zo kun je ook meer uit je stempels halen.
Veel knutselplezier!

Wil je meer info over een artikel klik op het fotootje.



Studio Light - Essentials - Mask & Stamps - Hope Sentiments Lavinia - Mask Stencil - Red Brick Picket Fence Studios - Slim Line Mask - Cloud Coverage 4x10 Inch Stencil Distress Inkt - Mini - Tumbled Glass 

Distress Inkt - Mini - Iced Spruce Distress Inkt - Mini - Vintage Photo Distress Ink Pad - Lost Shadow 

Universeel maskeerpapier op rol - met houder - 60mm x 10m Masking Paper / Maskeerpapier- A4 - 10 vel Copic Markers Sketch - E79 Cashew Copic Papier - Perfect Colouring Paper - A4 (50 vel) Ranger - Archival inkt - Jet Black