Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 29 januari 2024

Take time to explore

 Hallo allemaal,

Na alle kerstkaarten wil ik jullie vandaag inspireren met een dubbele pagina in mijn slimline art journal. 


 Om te beginnen heb ik het 300 grams aquarel papier van Florence gepakt. Dit is de 21 x 21 cm. Ideaal om 2 slimline kaarten uit te halen. 

Om het papier op kleur te brengen heb ik met de Distress Ink Gathered Twigs en de Distress Oxides Rusty Hinge en Speckled Egg de dip techniek gebruikt. Dat wil zeggen dat je wat inkt aanbrengt op in geval een glasmat, hier wat water bij spuit en je papier maak je ook wat vochtig. Vervolgens ga je met je papier in de inkt deppen net zo lang totdat je tevreden bent. 


Vervolgens heb ik er een stencil van Studio Light bijgepakt en heb ik met de Distress Ink Gathered Twigs her en der wat aangebracht op de achtergrond. 


Voor het stempelen op de achtergond heb ik de stempel uit de New Awakaning collectie van Jenine's Mindfull Art gebruikt. Deze stempelde ik me de kleur Pinecone van Versafine Clair.


Van 49 And Market heb ik de collectie Nature Study nog liggen en die vond ik heel mooi om op deze achtergrond te verwerken. Voordat ik begon met het opbouwen van de pagina's heb ik deze eerst doormidden gesneden.
Her en der heb ik wat RubOns gebruikt en ik heb de Laser Cut Out Elements gebruikt.





In deze collectie zitten ook Acetate Shapes en ook die heb ik op deze pagina's verwerkt.


Uiteraard heb ik ook de andere pagina opgebouwd met de spullen van de Nature Study collectie van 49 And Market. 



Tot slot heb ik nog wat spetters aangebracht. Hiervoor gebruikte ik de Paper Splatter Watercolor Liquid Bark Brown van Picket Fence en een spetterkwast.
De pagina's heb ik gemat op kraft papier en vervolgens heb ik ze in mijn slimline art journal van Studio Light geplakt. 


Met deze pagina's hoop ik jullie weer geïnspireerd te hebben. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

Heel graag tot de volgende keer!