Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 11 januari 2024

Slimline kaartjes met Essentials van Studio light.

 Slimline kaartjes met Essentials van Studio light.



Hoi allemaal.
Deze keer ben ik met ee essentials mal van Studio light aan de gang gegaan. Deze heb ik nog niet veel gebruikt en dat kan echt niet hé.


Voor de basis heb ik het design papier van Craft o' clock gekozen ook om aan te tonen dat deze niet alleen voor kerst kan gebruikt worden.
De eerste mat laag is van designpapier en deze is 20,3 x 9,7 cm dan heb ik een bruin cardstock genomen uit mijn collectie en deze is 19,2 x 8,6 cm daarop nog een stukje design papier van 18,9 x 8,3 cm. Ikzelf vind het leuk om foam tape te gebruiken dus hier heb ik het ook gedaan.


Dat is de stans mal er zitten 4 verschillende vormen in de set met in elke set verschillende soorten maten.
Voor deze heb ik de twee grootste genomen en deze 5 x uitgestanst. Daarna de 2 kleinste en deze 3 x uitgestanst. De omranding van de grootste heb ik op elkaar gekleefd en 1 middengedeelte heb ik gebruikt. Van de kleinste heb ik ook de 3 omrandingen op elkaar gekleefd en 1 midden gedeelte gebruikt.


Dit zijn knip platen van Mintay er zijn er 3 van waarvan 2 met bloemen en 1 met bladeren. Deze zijn bijna allemaal uitgeknipt en het zijn er veel van dus gaan we deze gebruiken.


Uit deze stans set uit mijn collectie heb ik verschillende takjes gestanst. Deze set is helaas niet meer te koop maar gelijk welke takjes die je hebt kun je gebruiken het is enkel voor de opvulling dat ik deze gebruik.


Met de Tumbled glass van Distress heb ik lichtjes de kleine stans wat kleur gegeven. Doordat ik mijn borstels niet schoonmaak kan het zoals hier zijn dat er wat kleur achter blijft maar dat vind ik niet erg. Ook hier wat gespetterd met de Posca pen in het goud kleur.


De 2 kleinste laagjes papier heb ik op elkaar gekleefd. Dan heb ik een stukje kant dat ik nog had liggen er rond gedaan. dan de achterzijde voorzien van 2mm foamtape. Daarna het leukste gedeelte decoreren. Zo leg ik meestal alles eerst uit voor het vastzetten. 


Dit is het resultaat enkel nog een strik opgedaan en een tekst uit eigen collectie maar in de andere voorbeelden zul je zien dat je makkelijk alles kan aanpassen naar tekst naar keuze.

Hieronder wat andere voorbeelden met dezelfde stansset en hetzelfde papier en dezelfde knipplaten. Bij deze heb ik wat sisal en wat rhinestones gebruikt. Deze kun je natuurlijk ook aanpassen naar wat je leuk vind. De teksten zijn met embossingpowder gedaan van Izink.







Misschien hebben jullie wat inspiratie opgedaan om zelf aan de slag te gaan. Laat vooral ook je gemaakte projecten zien in de groep van Hobbyvision op Facebook. Super leuk om jullie creaties te zien!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.





Craft O' Clock - Winter Morning - Paperpad 20,5 x 20,5 cm (Basic Paper Set) Craft O' Clock - Winter Morning - Paperpad 20.3x20.3 cm Studio Light - Essentials Cutting Die - Shapes Nested Large 

Mintay Papers - 6x8 Book - Elements For Precise Cutting - Flora 6 Mintay Papers - 6x8 Book - Elements For Precise Cutting - Flora 7 Mintay Papers - 6x8 Book - Elements For Precise Cutting - Greenery 


Linnenkarton CardDeco - 30,5 x 30,5 cm - Chocolade bruin Studio Light - ART BY MARLENE - Marlene's World - Rhinestones Posca Verfmarker - Fijne Conische Punt 1.3 mm - Goud Distress Inkt - Mini - Tumbled Glass Studio Light - Sweet Stories Spring - Clear Stamp - Quotes Small - Eggstra Special Studio Light - Creative Craftlab - Friendz -  Clear Stamp - Hello Sweetie Aladine - Izink - Embossing Powder - Gold Extra FineCraft UK - Cards & Envelopes DL White Sisal - 8 gram - Naturel Decoratiebloemen - Parelspray - Ivoor Vaessen Creative - Satijnlint dubbel 9mm - WhiteHobbyjournaal - Foam tape 12mm breed  - 2mm



2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Dien van zanten zei

Super mooi .