Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 2 januari 2024

Let it Snow!

 Hallo allemaal,


De nieuwe blogchallenge is van start gegaan en deze keer is de opdracht verwerk een sneeuwpop op je creatie.


Het is de eerste blogchallenge van het nieuwe jaar en dus dacht ik, ik pak het groots aan. Voor deze kaart heb ik nl de Dutch Card Ard Patchwork van Dutch Doobadoo gebruikt en die is 20cm x 20cm.

Uit kraft cardstock heb ik de matlaag van het frame gesneden en vervolgens heb ik het frame ook uit het design papier In Frosty Colors van Art Alchemy.

Voordat ik verder ging, heb ik eerst wat plaatjes geknipt uit de Extra's to Cut Out set die ook bij deze papierlijn zit. 


Nadat ik de plaatjes had gekozen en een beetje had gekeken hoe ik het wilde hebben, heb ik uit het designpapier een basis gesneden van 20x20 cm. Die heb ik vervolgens bewerkt met Glitter Snow van Craft Emotions en een maskstencil uit de Vintage Christmas collectie van Jenine's Mindfull Art. 


Vervolgens heb ik het frame voorzien van gesso en op elkaar geplakt.


Vervolgens heb ik de plaatjes opgeplakt en tot slot heb ik het frame met 2mm dik foamtape op de basis geplakt. Om de kaart te laten staan heb ik uit kraft cardstock de Card Display uit de Jenine's Mindfull Art Essentials collectie gestanst en deze achter de kaart geplakt. 

Dit is mijn voorbeeld om jullie te inspireren voor deze blogchallenge. 


Ik hoop dat jullie ook meedoen met deze challenge en kijk uit naar jullie creaties met een sneeuwpop. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!