Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 31 december 2015

Snow

Hallo allemaal,

Vandaag is het de allerlaatste dag van 2015. Wat hebben we weer een fijn jaar achter de rug. Geweldig fijn om dt lid te mogen zijn van het team van Hobbyvision. Maar de laatste dag van het jaar betekent ook het allerlaatste kaartje van 2015. Ik heb deze kaart gemaakt met allemaal weer mooie materialen.


Allereerst heb ik een mooie shape mal van Dutch Doobadoo gebruikt met het prachtige designpapier en plaatjes van Studio Light.


De mooie doiley is mal 6002/0379 van Noor! Design.


De prachtige ster is van JoyCrafts mal 6002/2050.


 De mooie ijssterrenrand blijft ook zo mooi om te gebruiken.


Het vogelhuis is een oudere mal van Noor! Design maar kan je nog steeds zo leuk gebruiken.


Dit was dus mijn allerlaatste kaartje voor het jaar. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe en een heel voorspoedig, gezond en creatief 2016.

Liefs Ineke

Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel + hoek  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Doilie rond Noor! Design - Winter Wishes - Rand IJskristallen  Scrapvel Studio Light - Sweet Winter Season - SCRAPSW01  Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS499 Stansvel Studio Light - Sweet Winter Season - EASYSWS498

Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - Romance

1 opmerking:

Ela zei

Ontzettend aan het genieten van deze kaart, prachtig! Die mal is fantastisch, heb 'm zelf ook pas aangeschaft. Een heel goed en creatief 2016! Groetjes Ela