Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 11 december 2015

Sweet snowglobe


Vandaag is het mijn beurt om een jullie hier een creatie te laten zien. En aangezien ik nog steeds in de winterse sfeer ben hoort daar natuurlijk ook een winterse creatie bij.

Ik was vroeger altijd al dol op schudbollen en mijn lieve oma nam er dan ook vaak eentje voor mij mee. Dus toen ik deze schudbol mal van Dutch Doobadoo zag wist ik gelijk dat ik hiermee aan de slag zou gaan.


De vorm heb ik omgetekend op kraft cardstock en aan de binnenkant beplakt met het prachtige papier van Studio Light 'Sweet winter season'. Het schudgedeelte heb ik gemaakt met behulp van een stukje mica, wat foamtape en wat klein schudmateriaal.


De stempels heb ik met versamark gestempeld op kraft en vervolgens bestrooid met witte embossingpoeder die ik daarna weer verhit heb mbv mijn heattool.
Als laatste heb ik het dan nog verder afgewerkt met bloemen en blaadjes.

Ik hoop dat jullie ook eens met deze mooie producten aan de slag gaan!

Liefs Kim
 
De artikelen die ik gebruikt heb, zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op het plaatje te klikken, kom je gelijk bij dat artikel in de webshop.


Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Sneeuwbol Basisvel A4 Studio Light - Sweet Winter Season - BASISSWS204 VersaMark Watermark Stamp Pad Judi Kins - Snappy Tray Ranger - Heat It Tool  Europese versie Stampendous - Embossing powder - White opaque Clearstamp Studio Light - Sweet Winter Season - STAMPSWS122 WOC Flowers - Chrysanthemums - Pink/White Joy! Crafts - Kraft papier A4Geen opmerkingen: