Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 20 december 2020

7 tags of Christmas dag 3 - KERSTBOOM

 

Hallo allemaal,

Dit is dag 3 van de 7 Tags of Christmas met het thema Kerstboom.


De tag is een stansmal van ECD en gestansd uit het designpapier van Mintay, Wintertime. Daarna de stans een keer overgetrokken met potlood op rood karton. Zo krijg je de maat net een slag groter dan de uitgestansde vorm. Deze twee delen op elkaar geplakt.



De kerstboom is ook een stansmal van ECD en bestaat uit 2 delen, de achtergrond en de kerstboom zelf.  Deze heb ik in het midden opgeplakt. Uit het knipvel dat bij het designpapier zit heb ik allerlei verschillende plaatjes geknipt.


De verschillende dieren zijn als eerste opgeplakt met een lijmpistool. De skilatten zitten een beetje verstopt onder de kerstboom. Rechts bovenin een leuke ster geplakt.
Daarna nog een paar plaatjes aan de onderkant erbij. Door het gaatje aan de bovenkant nog een leuk lintje en touwtje en mijn tag is klaar. 



Ik hoop dat jullie dit een leuke challenge vinden. Op naar de volgende Tag Of Christmas.


Alle gebruikte produkten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plek in de webwinkel.