Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 9 december 2020

Mini Album Crealies mallen 'Hello Beauty'

  Vandaag heb ik een mini album om te showen, gemaakt met de mooie Crealies - Crea-Nest-Lies XXL - Fantasie Vorm A’ en het 'Craft O' Clock - Hello Beauty - Paperpad 15,2 x 15,2 cm'.


Het leuke frame, klok en tabje op de voorkant van het album komen uit de Craft O' Clock - Hello Beauty - Cardboard Die-Cuts. 

Daarbovenop heb ik een bloementoef gemaakt met de Elizabeth Craft Design - The Paper Flower Collection - florals 4. Deze heb ik na het stansen met diverse inkten een kleurtje gegeven en met een opbolpen wat meer 3-D gemaakt.

Onder het geheel zit de leuke 'Noor! Design - Vintage Teaparty - Doily'.


De pagina's zijn aan elkaar gemaakt met het 'Stansmal Crealies - Mini Albums - Bindsysteem D' welke ik korter heb gemaakt op maat van de pagina's.

Hier zie je de eerste 2 pagina's. Aan de linkerkant heb ik een vak gemaakt door de een na grootste Crealies mal nog een keer uit te snijden en er met de randmal (Crealies - On the Edge - no 50) een deel af te snijden waardoor een vak ontstaat. 


In het vak zitten twee Crealies labels 

(Stansmal Crealies - Big Labelzz & Tagzz - no 13).


Op de rechterpagina is ruimte om een foto op te plakken.
Door deze en de volgende pagina op elkaar te plakken maar de bovenkant open te laten, krijg je een pocket waar ik ook een label in gestoken heb.


Hieronder de 3e en 4e pagina. Op de linker pagina heb ik ook weer een vak gemaakt, maar nu met de randmal andersom. Ook hier weer twee labels in gestoken.


Op de rechterpagina heb ik een Waterfall kaart gemaakt met de ‘Crealies - Cardzz - Pop Up Panel Card / Waterfall Slider Card’ is! En ik kon het natuurlijk niet laten om er een eigen draai aan te geven: i.p.v. het vierkant wat er bij geleverd wordt heb ik de ‘Crealies - Crea-Nest-Lies XXL - Fantasie Vorm A’ gebruikt om de waterfall onder te bevestigen.


Voor de vierkantjes heb ik ook een andere dan de bijgevoegde mal gebruikt: de ‘Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch vierkant 22’ gebruikt 

Crealies heeft ook een super duidelijk filmpje gemaakt hoe je deze Waterfall kaart maakt:
 


 D
e ‘trekstrook’ heb met een andere mal afgewerkt: met de ‘Stansmal Crealies - On the Edge - nr 34’. Zo kun je je fantasie op de handige basismal helemaal uitleven!


Ook deze pagina's op elkaar geplakt tot een pocket en er weer een label in gestoken.


Op de linkerkanten van de waterfall heb ik bewust geen designpapier geplakt, zodat je er fotootje op kunt plakken.




Op de laatste twee pagina's zit aan de linkerkant twee flappen die over elkaar vallen en sluiten met een magneetje. De flappen zijn gemaakt met dezelfde labelmallen.


Als je de flapjes openvouwt komt er een uittrekdeel tevoorschijn waar je ook weer foto's op kunt plakken.


Op de rechter pagina weer een foto mat. Ook deze pagina's zijn op elkaar geplakt met een label er tussen.
Door alle labels ontstaat heel veel ruimte om foto's te plakken.


De achterkant:


En tot slot de rug. Deze heb ik gemaakt met de 'Stansmal Crealies - Mini Albums - Decoratie Cirkels CLMA99'. Hierdoor krijg je een deel (die ik op maat van het album gesneden heb) met kleine gaatjes waar ik een koordje doorheen geregen heb.


Bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 
 

 

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

JanniedenButter zei

Schitterend mooi boekje , heel bijzonder!
Dat heb je super leuk gedaan Jolanda!
Groetjes Jannie