Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 2 december 2020

Studio Light Grunge kaart

   Vandaag heb ik een Grunge kaart voor een jarig Creative Team-genootje om te showen, gemaakt met het gave 'Studio Light - Grunge Collection 5.0 - Cutting & Embossing Stencil - STENCILSL345'. 


Een hele tijd geleden heb ik deze achtergrond gemaakt met Distress Oxide - Broken China, Peeled Paint en Vintage Photo en de 'Studio Light - Just Lou Botanical - Mask stencil A4 - MASKJL08'. Omdat ik er niet goed mee uit de voeten kon heb ik er de mooie 'Studio Light - Grunge Collection 5.0 - Cutting & Embossing Stencil - STENCILSL345'. uit gesneden. Deze heb ik gemat op zwart cardstock.


Bij deze ticket heb ik een bijpassende achtergrond gemaakt op een stuk A5 formaat van Florence Aquarel papier, die ik bewerkt heb met met dezelfde kleuren Oxide.

Daarna heb ik met deze kleuren ook motieven op aangebracht met hetzelfde Just Lou stencil stencil en gestempeld met de Craquele stempel  'Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Clearstamp A6 - 09 (Quotes)' en de 'Jenine's Mindful Art Collection 01 - Clearstamp A6 - 01'.

Door het 'Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Mask Stencil A6 - 05 (Baroque)' heb ik met DDBD structuur pasta nog wat motieven aangebracht.


Daarna heb ik de ticket heb verhoogd opgeplakt met foam tape met daaronder de leuke swirl motieven. Deze horen ook bij het ticketstencil.

De bloemen zijn van Studio Light (Clearstamp Essentials - Flowers STAMPSL463) en heb ik gestempeld op een los stukje Copic paper Copic papier - Perfect Colouring Paper A4
07010 ingekleurd met Copic Markers. Daarna heb ik ze uitgeknipt en de randjes zwart gemaakt met een zwarte Copic Marker. Ook de bloemen heb ik met foamtape opgeplakt zodat je nog meer diepte in je kaart krijgt.


Ook de zwarte 'kusjes' langs de randen zijn van hetzelfde stencil.


Ik hoop dat ik jullie weer op een idee gebracht en bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


  


 
Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6         

     Scor-Tape - 1/8"X27yd (3mm tape) Scor-Tape - 1/4"X27yd (6mm tape) 

Geen opmerkingen: