Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 25 december 2020

Winterland

Hallo allemaal,

Vandaag is het 1e kerstdag en mag ik jullie een kaartje laten zien. Deze keer is het een winterkaart geworden gemaakt met het mooie designpapier van Mintay Winterland


Uit het kleine paperpad heb ik een vel met houtstructuur genomen en daarachter een rood vierkant gemat. De randen heb ik wit gemaakt met gesso.
De schutbol is ook een vel uit het paperpad en is uitgeknipt en op de ondergrond geplakt. Ook hiervan zijn de randen wit gemaakt met gesso.



Uit het grote knipvel een aantal leuke plaatjes geknipt en deze met foamtape opgeplakt. Het Florabook van Mintay heb ik er ook bij gepakt. Hierin staan ook plaatjes die er goed bijpassen zoals bv. de kerstboom.


Rechts onderin nog een paar bloemen voor het 3d effect.



Het label is een stuk cardboard met zelfklevende laag dat ook bij de serie Winterland hoort. Dit bovenop een strik geplakt.
Bedankt voor het langskomen.


Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plaats in de webwinkel.