Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 2 juni 2024

Believe in Yourself

 Believe in Yourself.


Hoi allemaal!
Deze keer gewoon een kaartje om iemand een hart onder de riem te steken.


Deze heb ik gebruikt helaas is deze niet meer te verkrijgen maar deze lay-out kun je met gelijk welk papier doen. Doe het met wat jij mooi vind. In elk paperpad zit er wel een druk design en een rustig design .Alles is uit het design papier gestanst. Ik heb geen enkel ander papier gebruikt. Dat was mijn uitdaging voor mezelf. 


Van het bloemen papier heb ik een strook gesneden van 20 x 9,5 cm omdat deze het dikste is ga ik deze als achtergrond gebruiken. van de strepen heb ik een stukje van 20,5 x 4 cm deze ga ik nog scheuren.


Uit deze stans set de Vault boutique heb ik de doily en de swirls gestanst. ook uit het designpapier.


Uit de art journal specials set van Devid heb heel wat elementen gestanst. De ATC card en mat laagje, de bloemen, takjes, de ronde knop met manlaagjes en de vlinder, en wat kleinere elementen. Deze keer heb ik alles uit het design papier gestanst.


Dan heb ik deze ook gebruikt de Measurements van EDC. en de craft tape van Art by Marlene. Daarop passen de stempels perfect. Als je deze op de craft tape stempelt heb je je eigen washi tape.


Op de achtergrond heb ik wat gestempeld met de versafine clear Fallen leaves met een ticket stempel. Op het ATC kaartje heb ik het ook hier en daar gedaan samen met een stempel uit de set van Art specials by Devid. Super handig als je de set aanschaft alles zit erbij.


De insecten heb ik samen met de bloem en swirls voorzien van gouden embossing poeder de kleine takjes zijn met clear gloss embossing poeder gedaan.


Hier en daar heb ik foam tape gebruikt maar enkel deze van 0,5 mm zodat je deze ook nog kunt verzenden zonder al te dik te gaan.
Hierbij wilde ik ook aantonen dat het mogelijk is om met een ATC set gewoon een kaart te maken. Misschien heeft het jullie inspiratie om er ook mee aan de slag te gaan.
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.

Studio Light - Essentials - Art By Marlene - Stencil Tape Elizabeth Craft Design - ATC Special Kit (Inclusief Cork Journal) Elizabeth Craft Design - Planner Essentials - Favorite Humans - Stamps - Measurements 
Sizzix - Thinlits Die Set by Tim Holtz - Vault Boutique Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Fallen Leaves Aladine - Izink - Embossing Powder - Gold Extra Fine WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Clear Super Fine Tim Holtz - Distress Embossing Ink Pad Paper Distresser - Tim HoltzHobbyjournaal - Foam tape 12mm breed - 0.5mmWOW - Dual Speed Heattool  Distress inkt - Walnut stain



2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Ellen zei

Wow supermooi weer!
Groetjes Ellen