Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 13 juni 2024

Jummy hugs

 Jummy hugs.


Hoi allemaal!
Alhoewel het weer kuren heeft vind ik deze ijsjes van Craftlab er wel lekker uitzien.


Voor de basis heb ik een stuk gekleurd cardstock uit het nieuw paperpad genomen. Deze is 17,1 x 12 cm. Dan past deze straks op een 5 x 7 inch kaart. 


De achtergrond wilde ik met embossing gaan doen maar redelijk subtiel. Hierbij is de stempel van summer genomen uit de collectie van Sweet stories. Deze woordstempel is redelijk groot en het is de bedoeling dat hij heel de achtergrond bedekt. Dus ben ik bovenaan links begonnen met het woord te stempelen en te embossen en het woord laat ik gewoon doorlopen. Het embossingpowder is er ééntje uit mijn eigen voorraad en het is een soort zalmkleur met een glimmer. Het is een beetje te zien hoe het licht erop valt. Kijk een beetje volgens het kleur van je achtergrond en kies er iets bij van embossing die jij mooi vind.


Met de mal van het ijsje is het super makkelijk om deze te maken. Hiervoor heb ik het bijpassende design papier gebruikt.


Met de bijpassende blisters is het heel makkelijk om een shaker te maken. Helaas die van mij zijn op dus heb ik er ééntje zelf gemaakt. En ik heb de sprinkles gebruikt als shaker materiaal. De bovenzijde heb ik dicht geplakt zodat er niet onnodig shaker materiaal moet gebruikt worden.


Met deze stempelset heb ik de tekst gestempeld. De binnenkant van het ijsje die is uitgestanst heb ik gebruikt om een klein bergje te maken. Daarvoor heb ik de nieuwe borderz gebruikt.


Dit is het geworden. Je krijgt gelijk zin in een ijsje! Benieuwd wat jullie gaan maken met deze leuke set!
Veel knutselplezier!


Wil je meer info bij een artikel klik op het fotootje.


Studio Light - Shaker Blisters - Essentials - Dome Shape Studio Light - Creative Craftlab Mei - Essentials - Unicolor Paper Pad - Sweet as Peach Studio Light - Creative Craftlab Mei - Friendz - Design Paper Pad - I scream You scream Studio Light - Creative Craftlab Mei - Essentials - Cutting Die - Icecream Studio Light - Creative Craftlab Mei - Essentials - Cutting Die -Borderz Studio Light - Creative Craftlab Mei - Friendz - Clear Stamp - Stay Cool 

Studio Light - Sweet Stories Summer - Clear Stamp - Quotes Large - Summer Time Studio Light - Creative Craftlab Februari - Essentials - Paper Pad - Brown & Grey Dress My Craft - Shaker Elements - Combinatieset van 6 potjes - Earthy Sprinkle VersaMark Watermark Stamp Pad WOW - Dual Speed Heattool Goodbye Static Dress my Craft - Funnel Tray Combo (3st) Aladine - Izink - Embossing Powder - Pastel Pink

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Ziet er heerlijk uit! Groetjes Betha