Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 28 juni 2024

Victorian birthday card

Hoi,

Leuk dat je dit blogbericht gaat lezen. Deze keer ga ik je inspireren met een verjaardagskaart die ik met de Victorian Dreams collectie van Jenine's Mindfull Art heb gemaakt. 


Het kaartmodel is niet van mijzelf, maar heb ik op Pinterest gevonden bij Iced Images. Om te beginnen heb ik eerst alles gesneden en gerild. 

Het paarse cardstock wat ik heb gebruikt, komt uit de Fairies collectie van Reprint. De witte mat laag is het Ivory Texture cardstock van Florence en het design papier komt uit de Victorian Dreams collectie van Jenine's Mindfull Art collectie.

Het design papier heb ik met de kleur Monarch van de Versafine Clair en een klein dauber nog wat extra kleur gegeven.



De volgende stap was om alle stukjes op de juiste plek te plakken. 

De binnenkant van de kaart heb ik heel rustig gehouden. Van het design papier heb ik een velletje uitgekozen waar een mooi plaatje op zit. Verder heb ik er alleen Happy Birthday op gestempeld. Dit heb ik ook met de Monarch van Versafine Clair gedaan.




Voor het versieren van de kaart heb ik het diecut blokje er bij gepakt. Uit de Essentials collectie van Jenine's Mindfull Art heb ik de bloemetjes en de parels gebruikt. De takjes komen uit de Wild and Free collectie van Jenine's Mindfull Art. 




Dit is het eindresultaat van de Victorian birthday card.






  


Ik hoop jullie hiermee geïnspireerd te hebben. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

Tot de volgende keer!






4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha

Mieneke zei

Prachtige kaart, fantastische kleuren

Anoniem zei

Prachtig

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een plaatje weer!