Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 19 juni 2024

Naar het strand

 Hallo allemaal,

Nog even en dan begint de zomervakantie weer en wat is er dan fijner dan een dagje naar het strand? Of voor een fijne strandwandeling en als het mooi weer is om lekker in de zon te relaxen met een boek of gewoon om je heen kijken, genoeg te zien daar! Met de laatst uitgekomen strandmallen van Marianne Design maak je in korte tijd een leuke kaart met de postzegelmal. Zo kun jezelf een vakantiekaart maken om te versturen, maar je kunt er met een felicitatie tekst natuurlijk ook prima een toffe verjaardagskaart van maken. In het assortipakket van de maand mei zitten het leuke anker, stuurwiel, touw en de reddingsboei met het dessinpapier voor een leuk prijsje: als je ze nog niet hebt, kijk daar dan zeker even naar! Hemptique heeft mooi hemp cord, wat je heel makkelijk kunt strikken of knopen en in de kleur rood haalt die de matte kleuren van het dessinpapier mooi op. De meeuwen heb ik bewerkt met Distress Oxide 'walnut stain' en 'rusty hinge'.


Wax seals maken schijnt erg leuk te zijn, maar... ik heb daarvoor de spullen niet. Met een embossingfolder van Leane Creatief en parelmoer papier van Le Suh kun je ze ook in een handomdraai maken. 


Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Sigrid1972 zei

Een hele leuke kaart zeg!!!
Groetjes, Sigrid