Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 1 maart 2016

Love & Home

Vandaag laat ik jullie nog weer een Pocket Letter zien, gemaakt met de prachtige Love & Home lijn van Studio Light.

De basis zijn de ATC vellen van Studio Light, die zijn ideaal! Je hoeft ze alleen maar uit te drukken en in de vakjes te stoppen. (Ik heb zelf nog even de randen bruin gemaakt met Distress Inkt voor een oudere look)

Ook heb ik de Project Cards PROJECTLH07 verwerkt op deze creatie. Deze heb ik bovenop het hoesje geplakt.


ATC vel - Studio Light - Love & Home ATCLH07 Project Cards A4 - Studio Light - Love & Home PROJECTLH07Rechts boven heb ik de Trailing Ivy van Creative Expression gebruikt, daarop een paar kleine bloemetjes.
Aan de linkerkant achter de kaart nog een kleine swirl geplakt, deze is gemaakt met de Cut-ies Spring Swirl.Ook heb ik nog een 3D plaatje verwerkt op de buitenkant van het hoesje, hiervoor heb ik het vel EASYLH505 gebruikt.
Aan de zijkant nog een rose kantje voor een mooie afwerking.

Ik hoop dat ik jullie met deze Pocket Letter weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Stansvel A4 - Studio Light - Love & Home EASYLH505 Stansvel A4 - Studio Light - Love & Home EASYLH506 ATC / Pocket Letter - 9 vaks insteekhoes - A4 Stansmal Kippers Hobby - CUT-TIES - Spring Swirl Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy

2 opmerkingen:

Ghea zei

Ik vind hem weer helemaal geweldig
Liefs Ghea

KarinsArtScrap zei

heel mooi
Gr Karin