Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 26 maart 2016

Workshop Den Bosch

Volgende week zijn er weer de súper gezellige Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen in Den Bosch. De voorbereidingen zijn hier weer in volle gang.

Bij onze kraam hebben wij weer een workshopruimte waar je gezellig aan kan schuiven bij Janet Blaauw om iets te maken met de nieuwe Swing Card Art mal van Dutch Doobadoo die deze week uitkomt.

Doe je mee met de workshop? Dan krijg je de mal aan het eind van de workshop mee naar huis zodat je thuis nogmaals deze kaart kan maken. We werken bij deze workshop met de Sweet Romance lijn van Studio Light.


Ook verwerken wij de nieuwe Paper Art Birds van Dutch Doobadoo op deze creatie en ook wat Kraft Leaves.

PRE-ORDER 5 - Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - 2PRE-ORDER 5 - Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Birds

De bloemen zijn gemaakt met een pons van Sizzix.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op zodat je zeker bent van een plekje. 
Mochten er op de beurs nog plekjes over zijn dan kan je uiteraard dan ook nog gezellig uitschuiven. Maar er geldt wel vol = vol.
Aanmelden voor de workshop kan via deze link:

* Donderdags:
https://www.hobbyvision.nl/detail/1516423/dutch-doobadoo-workshop-knotsg.htm

* Vrijdag:
https://www.hobbyvision.nl/detail/1516425/dutch-doobadoo-workshop-knotsg.htm

* Zaterdag:
https://www.hobbyvision.nl/detail/1516427/dutch-doobadoo-workshop-knotsg.htmOnder alle inschrijvingen verloten wij ook 3 GRATIS ENTREEKAARTEN
De winnaars maken wij op 27 maart bekend.

Wie van jullie gaat er ook naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Den Bosch?


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

PRE-ORDER 5 - Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - 2 PRE-ORDER 5 - Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Birds  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Leaves Tim Holtz - Sizzix Paper Punch - Spikey Floral - Medium 660165 Scrappersfloss Karen Foster - Bone Studio Light - Sweet Romance - 3D Stansvel EASYSR520 Studio Light - Sweet Romance - Scrapvel SCRAPSR03 Joy! Crafts - Clearstamp - Bingo Stamps

Voor het blog van Sizzix heb ik deze keer wat naamkaartjes gemaakt. Zoals jullie misschien wel weten maak ik altijd voor de beurzen zelf de naambadges. Deze keer heb ik dat gedaan met de stansen van Sizzix en het designpapier van Studio Light uit de Sweet Romance serie.


De basis is gemaakt met de labelstans van Sizzix. Hierin zitten 8 stansjes. Ik heb de 2de maat van de labels gebruikt. Ook de banner waar de namen op staan komt uit dit set.

En wat is deze Doily van Tim Holtz ook gaaf hé? 

Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2

Omdat deze Doily heel gedetailleerd is gebruik ik daarbij de Precision Base Plate van Sizzix. Deze is ideaal voor de hele gedetailleerde mallen.De blaadjes achter de bloemen zijn gemaakt met de Leafy Lane stans van Sizzix. Dit zijn 3 verschillende blaadjes in 1 verpakking.
Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy Lane Big Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot)

Deze naamkaartjes hadden wij op tijdens de KGK in Zwolle. Voor de KGK in Den Bosch zullen wij ook deze zelfde naambadges dragen, alleen komen er dan wat andere namen op te staan ;-)

Je kunt ons in Den Bosch vinden bij standnummer 177.Ik hoop dat ik jullie met deze creatie ook kan inspireren. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie ook de originele blogpost nog vinden op het blog van Sizzix. (En een reactie daar achterlaten zou ik ook erg leuk vinden :-) :-)


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Big Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot) Big Shot Express Machine - Electrisch Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy Lane Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2 Studio Light - Sweet Romance - Basisvel BASISSR215 Studio Light - Sweet Romance - Basisvel BASISSR214 Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters

1 opmerking:

KarinsArtScrap zei

mooie kaart en serie voorbeelden
Gr Karin