Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 23 december 2019

DDBD Zelfsluitend doosje 'Snowy Afternoon'

Vandaag laat ik jullie een 'zelf sluitend doosje' zien, gemaakt met de Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Selfclosing Box'. Het doosje heb ik gemaakt van donkerblauw cardstock met daarop designpapier uit het  'Studio Light - Paperpad - Snowy Afternoon'.


Alle leuke plaatjes komen uit het 'Studio Light - Stansblok A5 - Snowy Afternoon'.
Op het doosje heb ik het Studio Light Envelopje gebruikt. Deze is helaas uitverkocht, maar daardoor waarschijnlijk al bij vele van jullie in bezit!


Het plaatje in het envelopje is eigenlijk een voorbeeld plaatje van een van de kaarten uit het stansboekje, maar past hier precies in.
De plaatjes heb ik met verschillende diktes foam tape opgeplakt met daaronder een beetje wit sisal en onder de bloem een strikje van Jute touw.

Hieronder zie je en foto van de zijkant van het doosje


en hier van de achterkant.


Het doosje is heel snel en makkelijk te maken en erg leuk om als cadeautje weg te geven met bijvoorbeeld wat lekkers er in.

Janet heeft een Live uitzending gedaan met de mooie bloemenstansen uit het Gemini Flower Foam Concept, maar hierin laat zij ook zien hoe je dit zelf sluitende doosje in elkaar zet:


Leuk dat je weer langskwam en bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Selfclosing Box Studio Light - Stansblok A5 -  Snowy AfternoonStudio Light - Paperpad - Snowy Afternoon PPSA126  Flaxcord / Jutetouw -  Beige/NaturelScor-Tape - 1/4"X27yd (6mm tape) Scor-Tape - 1/8"X27yd (3mm tape)