Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 4 december 2019

Hello Winter

Hallo allemaal,

Deze keer een kaart van mij, gemaakt met het mooie designpapier van AB Studio Secret Wood.


Van de mal wolk Amy van Dutch Doobadoo heb ik de vorm 1 keer overgenomen uit wit cardstock en 1 maat kleiner uit donkerrood en nog 1 maat kleiner uit het designpapier. De randen zijn gedistresst en met Black Soot Distress Oxide een beetje zwart gemaakt. Met een maskstencil en Dora Hybride Metallic Verf de achtergrond gemaakt.



Bij het paperpad zit ook altijd een knipvel en daar heb ik een aantal plaatjes uitgeknipt en deze ook gedistresst en zwart gemaakt. 



Onder aan de kaart zit een stuk touw en daarbovenop heb de bloemetjes en besjes en blaadjes geplakt.



Op de bloemen heb ik een kraal geplakt en hier en daar achter de blaadjes wat gaasverband gedaan.




De bomen, herten en de torens hebben een plaatsje op de achtergrond.



De tekststempel is van Marianne Design. Op de plaatjes zitten allemaal super kleine glitters van Spectrum Noir Sparkle, deze heb ik met een dun penseeltje aangebracht.

Dat was het weer voor deze keer, bedankt voor het langskomen.


Alle producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de plaatjes te klikken kom je direct op de juiste plaats in de webwinkel.

Collection Kit - AB Studio - Secred Wood Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Wolk Amy Cadence - Dora Hybride metallic verf - Parelmoer Studio Light - Essentials Mask Stencil A6 - MASKSL20 Marianne Design - Clearstamp - Hello Winter by Marleen (ENG) Distress Oxides Ink Pad - Black Soot Florence Cardstock - Texture 12x12" - White Florence Cardstock - Texture 12x12" - Cassis 

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Hellen zei

Leuke kaart

Miriam's creablog zei

prachtige winterse kaart . Gr. Miriam