Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 14 december 2019

I'm dreaming of a white christmas

Hallo allemaal,

Pas geleden kreeg ik het designpapier Carols in the Snow van Craft o Clock weer in mijn handen. Dit is in het echt zulk mooi papier met subtiele glitters erop. Hier ben ik mee aan de slag gegaan.De shape art mal Kruis van Dutch Doobadoo heb ik overgenomen op kraftpapier en 1 keer op het designpapier. De randen zijn gedistresst en wit gemaakt met gesso.


In het midden heb ik de Shaker Window van Marianne Design gebruikt. Daarachter wat leuke plaatjes uit het knipvel wat bij het designpapier zit en een klein beetje fijne sneeuw met glitter ook van Marianne Design.Rechts naast de shaker een bloementoef van uitgeknipte bloemen, meeldraden en besjes.


Aan de linkerkant heb ik van muziekpapier 2 rolletjes gemaakt met daarop een strikje van touw en een bloemetje. De tekst is een hele mooie fijne gedetailleerde stempel van Marianne Design.


Verder heeft de kaart niet veel versiering nodig want er staan zulke mooie afbeeldingen op.

Gezellig dat je weer langs kwam. Tot de volgende keer.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op de afbeelding klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de winkel.


Marianne Design - Clearstamp - Hello Winter by Marleen (ENG) Marianne Design - Shaker Fijne sneeuw met glitter  - 50 gr Marianne Design - Shaker Windows - Vierkant 9 cm - 4mm (10 st) Marianne Design - Craftable - Shaker vierkant 2 Craft-O-Clock - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - Cutting Sheets - Carols in the Snow 2 Craft-O-Clock - Scrappapier 30,5 x 30,5 cm - Cutting Sheets - Carols in the Snow 3 Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Kruis


4 opmerkingen:

Elle-jeanne zei

Heel mooi kaartje.
Groetjes Elle-jeanne

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha

Hellen zei

Super gaaf kaartje

Miriam's creablog zei

heel erg mooi