Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 3 december 2019

Jenine's Mindful Art - Doe meer met minder

Vrijdagavond heb ik in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep een "spontane" live gegeven. Ik wist niet wat ik ging maken en met welke materialen, dus ben gewoon gaandeweg tijdens de live gaan bedenken hoe de pagina zou gaan worden.

Wil je het hele proces zien? Onder aan dit blogbericht zal ik ook de video posten!


Ik heb deze keer een dubbele pagina gemaakt in mijn eigen Jenine's Mindful Art Journal, deze is op het formaat van 15 x 15 cm. Ik ben eerst begonnen met wat stukjes Rice paper op te plakken (RICEJMA02). Daarna gaat het spannendste beginnen om met verf de achtergrond op kleur te brengen. Ik heb deze keer gekozen voor de Cadence Hybride verf (Donkerblauw, Mildblauw en Taffy) Dit heb ik met een tamponeerkwast aangebracht. Daarna heb ik nog wat Cadence Rusty Patina Ecru met een spatel aangebracht.


Daarna kun je op de achtergrond nog gaan stempelen. Ik heb diverse stempels uit mijn eigen lijn hiervoor gebruikt. Deze keer heb ik de Archival Distress inkt kleuren Faded Jeans en Vintage Photo gebruikt.


Het vogelkooitje en de losse elementen zijn nieuwe Greyboard figuurtjes die medio december in de winkels zullen liggen. Deze heb ik op kleur gebracht met de Cadence Distress Paste Antiek Kastanjebruin en daarna nog een beetje Rusty Patina Ecru er overheen gedaan. En voor de finishing touch nog wat Finnabair Wax White Gold.


Deze keer heb ik er Nederlandse teksten op verwerkt, dit is een nieuw Stickerboekje (STICKERJMA02) die ook medio december in de winkels zal liggen.

Ik heb de accenten gemaakt met de Signo Uniball White.

Wil je het hele proces zien? Bekijk dan de video:
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek 02 (Nederlandse teksten) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 03 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 02 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Rice Paper A4 - 02  Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Art Journal 15 x 15 cm - 01 PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Grayboard Art Grunge PRE-ORDER 1 - Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Grayboard Art Music Ranger - Embossing Powder - Speckle - Blueberry Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #2 Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #3 Joy! Crafts - Hard Sealer voor textiel en papier Cadence - Rusty Patina Verf - Ecru Cadence - Distress Pasta - Antiek kastanjebruin Tim Holtz - Distress - Collage 0,75" brush Finnabair Art Alchemy - Metallique Wax .68 Fluid Ounce - White Gold Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Donkerblauw Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Mild blauw Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Taffy Stenciling Brushes - 1 piece - size 6

5 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig Jenine! Groetjes Betha

Hellen zei

Wow wat prachtig Jenine

Dilek Kolat zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

Miriam's creablog zei

echt schitterend mooi geworden. Gr, Miriam

Astrid van der Linde zei

Jenine hier boven staat een spambericht op 6 december <3 Zou het even weghalen!